DOT Krav för en CDL licens i Florida

För att få en kommersiell körkort (CDL) i delstaten Florida, måste de sökande för närvarande innehar en operatörs licens i staten. USA kräver en kommersiell körkort för att driva ett fordon av £ 26.001 eller mer som används för kommersiella ändamål såsom interstate lastbilstransporter. Den CDL krävs också för fordon som transporterar fler än 15 passagerare i USA som bussar. Staten Department of Transportation (DOT) reglerar licensieringen av förare som söker en CDL licens i delstaten Florida. Klasser
p Det finns tre olika typer av kommersiell körkort i delstaten Florida. En klass A licens beteckning används för förare tillåts verka lastbilar som väger mer än £ 26.001 och bogserar ett annat fordon som väger mer än 10.000 pund. Klassen B beteckningen är för lastbilar och bussar som väger mer än £ 26.001. En klass C-körkort beteckning är en lastbil eller annat fordon som väger mindre än £ 26.001 men bär mer än 15 passagerare.
Test

För att få en kommersiell förarens licens i Florida alla licensansökningar klass beteckningar måste passera en allmän kunskap test. Innehållet krävs för den allmänna kunskapen testet omfattar körning i dimma, varmt väder körning, sladdstyrningsmedel, vinterkörning, låsningsfria bromssystem, järnväg-motorvägen korsningar, byta växel, kommunicera, olyckor förfaranden, mörkerkörning och alert under körning.

klass A och B testas på pre-trip inspektionsförfaranden. Licensansökaren förväntas visa testet examinator vad han skulle leta efter på en pre-trip inspektion och anledningen till inspektionen. Förare som kommer att använda de fordon med luftbromsar kommer att testas på sina kunskaper i luft bromssystem. Detta gäller för alla tre klasser av kommersiell körkort.

Commercial körkort sökande måste vara minst 18 år gammal för att få en licens i staten. Förare som är under 21 år kommer att begränsas till körning i delstaten Florida bara.
Skills Testa

klass A och B som ansöker om licens beteckningen krävs att ta ett kompetenstest att få en kommersiell körkort. Färdigheter testning inkluderar linjärt backa och dockning fordonet. En provkörning kommer att ges till alla sökande i den typ av fordon som ska köras. Den sökande tas genom olika trafiksituationer och gett instruktioner under testet. Examinatorn bedömer den sökandes förmåga att manövrera fordonet på ett säkert sätt i olika situationer.
Diskvalifikationer

Staten tar bort kommersiell körkort från operatörerna om de är befunnits ha brutit mot lagar som reglerar kommersiella motorfordon. Förlust av rättigheter inkluderar drift ett kommersiellt motorfordon med en alkoholhalt i blodet på 0,04 procent, kränkningar trafik och järnvägsövergång kränkningar.
Bekräftelser

påskrifter är speciella privilegier för förare av kommersiella fordon såsom skolskjutschaufförer, dubbla släp, Hazmat fordon och passagerarfordon. Delstaten Florida kräver visar speciella plakat när du använder dessa typer av fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112879.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.