Hur du ansluter en Remote Starter

Om du har längre vintrar och är inte precis ett fan av kallt väder, då du kanske vill överväga att installera en fjärrkontroll startpaket. Remote förrätter är bekvämt för kallt väder förare som tycker om att få in en fin, varm bil med alla fönster tinas. Saker du behöver
Remote startsats
Lödkolv
avbitare
Digital multimeter
Skruvmejselsats
Wire strippor
Hylsnyckelsats
Värmekanon borrmaskin
eltejp
Krympsvep
Visa fler instruktioner
1

Rådgör med din återförsäljare eller tillverkare innan du köper en avlägsen förrätt systemet för att se till att Du köper inte en som är olämpligt för din bil.
2

Välj vilka funktioner i din fjärrkontroll förrätt post system du vill använda. Om du väljer att använda dem alla, kommer att kräva mest mängden arbete. Om du bara vill ha några av de grundläggande funktionerna, då du inte kommer att behöva rigga så många trådar i hela bilen.
3

bort bilens negativa kabel batteripolen --- den svarta anslutning, i motsats till den röda. När du arbetar på bilens elsystem, måste den negativa terminalen kopplas bort för att ta bort risken för elstötar. Om du gör det också bort risken för oavsiktlig skada genom motorns kylfläkt, vilket kan slå på även om bilen är avstängd.
4

bort panelerna och beläggningar genom att använda en platt skruvmejsel och hylsnycklar. Panelerna under instrumentbrädan, rattstången och förarsidan kick panel allt måste tas bort så att du har full tillgång till alla de trådar som behövs för att installera din fjärrkontroll startsystem. Hitta en hålighet
5

eller utrymme under där panelerna är belägna. Detta kommer att vara den centrala platsen för Keyless-systemets centralenhet. Du kanske vill använda epoxi för att montera fjärrkontrollen startsystem på ramen under panelerna.
6

Gör prep arbete på nyckellöst startsystem. Trimma trådar av några funktioner som du inte tänker använda till 6 inches. Du kommer att behöva konsultera manualen för starter systemet så att du vet vilka trådar att trimma. Bundle resten av trådarna ihop med hjälp av elektriska band. Se till att du lämnar minst 4 inches av kablar för att ansluta ändarna av varje tråd.
7

Använd maskeringstejp för att identifiera och märka vilka trådar på din bil överensstämmer med trådarna från din fjärrkontroll startsystem . Konsultera fordonets kopplingsschema för att se till att du använder rätt kablar från din bil. Två av de trådar som du letar efter och märkning på denna punkt kommer att innehålla de viktigaste strömkabeln, tändstiftsledningen och starter tråd.
8

Använd ett par tråd strippor för att ta bort en del av höljet från de trådar som du ansluter fjärrkontrollen systemet.
9

Använd en lödkolv för att löda samman trådarna från fjärrsystem och trådarna fordon. Täck de förenade tråddelarna med eltejp. Kontrollera att den svarta kabeln från fjärrkontrollen startmotorn är jordad till ramen på bilen.
10

Anslut minuskabeln batteripolen till ditt fordon. Testa din bil att se till att alla funktioner från fjärrkontrollen startsystemet att fungera korrekt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112782.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.