Karriär i Automotive Design

Automotive designers ger nya bilar, lastbilar och stadsjeepar deras form, vilket kreativa idéer till hur en ny modell ser ut och hjälper till att omvandla en skiss eller modell i ett fordon som passar för produktion. Det finns flera yrken inom bildesign fältet som åkalla olika färdigheter. Märkes

Nybörjar designers producera skisser och mer avancerade konstverk som det första steget i en ny bil design. De producerar både exteriör och interiör skisser och väljer material att använda i bilen, inklusive särskilda tyg, plast och metall. Designers kan arbeta som ett team, med en lead designer som kommunicerar visionen för en ny modell och även påminner de andra designers av särskilda krav eller begränsningar.

Designers arbetar i en mängd olika medier, inklusive penna, bläck , träkol, färg och pastell. De använder också foto-redigeringsprogram för att avsluta design och speciell bil designa programvara för att producera virtuella modeller i två-eller tredimensionell form.
Software Engineer

Software ingenjörer skapar specialiserad mjukvara som auto designers använder för att producera digitala skisser och modeller. De arbetar för privata designföretag, fordonstillverkare och programvara företag design. De program som de skriver kan säljas kommersiellt, eller användas internt på en viss biltillverkare.
Model Maker

modell beslutsfattare är de designers som omvandlar skisser eller 3-D digitala modeller i fysikaliska modeller som ingenjörer, andra designers och chefer kan kritik innan en modell går i produktion. Modell beslutsfattare bygga allt från småskaliga lera och plast modeller i naturlig storlek modeller som inkluderar små detaljer och utsmyckningar som kommer att sätta den sista bilen isär.
Lärare

Automotive-konstruktion lärare vägleda eleverna att utveckla de färdigheter och tekniska kunnande som behövs för att bli fordonsindustrin designers. Lärare kan utövande konstnärer, ingenjörer eller nuvarande eller tidigare designers auto själva. De undervisar på en rad olika institutioner, inklusive tekniska skolor, humaniora högskolor och konstskolor. Biltillverkare kan också anställa instruktörer för att utbilda nyanställda designers i program eller företagsspecifika kompetens utformning och krav.

Bland de bästa institutioner som erbjuder program bildesign är Royal College of Art i London, på Umeå Institute of Design i Sverige och Art Center College of Design i Pasadena, Kalifornien.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112771.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.