Hur man flyttar till en bil till Kalifornien

Transportera en bil från ett tillstånd till nästa kräver interstate sjöfart. Ett växande antal konsumentinriktade auto avlastare är tillgängliga hjälper bilägare transportera sina fordon till nya platser från avlägsna städer. Dra nytta av online-tjänster som ger dig möjlighet att jämföra och kontrast prissättning, försäkringar och frakt tider av företag auto sjöfarten landet. Saker du behöver
Internet Málaga Telefon
Visa fler instruktioner
1

Jämför auto avlastare på nätet med hjälp av en leverantör katalog såsom Uship.com eller Movecars.com . Uship.com erbjuder fördelen av att visa kundernas kommentarer och betyg så att du kan läsa vittnesmål från bolagen. Faktorer att jämföra inbegripa priset, försäkringsskydd och tid som krävs för leverans, liksom kvaliteten på tjänsterna, säger Edmunds.com.
2

Begär en offert från din topp tre val av auto transportföretag. "Be för den totala kostnaden för din originering till destinationen, ungefärlig avresa datum, typ av fordon (s), typ av biltransport önskas (exempelvis, dörr-till-dörr biltransporter vs terminal-till-terminal), och speciell bil transporttjänster (t.ex. slutna bil transport), "säger Movecars.com.

Från din forskning, välja en auto avlastare som erbjuder försäkringsskydd. Ansedd auto avlastare erbjuder oftast försäkringar paket prissatta i enlighet med värdet på bilen. Alternativt, kan du prata med din Bilförsäkringar agent att uppgradera till en politik som omfattar ansvar auto transport.
3

Läs dina tjänster kontrakt grundligt. Vanligtvis kommer den automatiska transporten företaget ger dig ett tidsfönster när bilen kommer att plockas upp och levereras, men det finns ingen garanterad datum.
4

Inspektera din bil med auto avlastare innan du skickar den för leverans. Kontrollera körsträcka, repor och det allmänna tillståndet för att vara säker på att det är i en identisk skick när den anländer till din destination. Vid ankomsten, inspektera bilen en gång innan signering på leveransen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112761.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.