Hur Dra en släpvagn med en Equinox

Om du har något du behöver för att dra, kan du göra det genom att hyra eller köpa en släpvagn. En mängd bogsering släpvagnar har skapats för att dra utrustning, möbler, djur och många andra stora objekt bakom bilen. Liksom många stadsjeepar, har Chevy Equinox makt och kropp krävs för att dra en släpvagn. Om du vill dra en släpvagn med en Equinox dock bör du vidta alla nödvändiga säkerhetsåtgärder för att förhindra skador på fordonet. Saker du behöver
Chevy Equinox
Trailer
Visa fler instruktioner
1

Få en bogsera paket installerat på din Equinox. Om du inte har ett släp paket vid köptillfället, och föredrar att inte gå via återförsäljaren där du köpte din Equinox, kan du få en bogsera paket installeras på en lastbil hyra plats, såsom U-Haul (se Resurser) . Om du vill installera din egen bogsera paket, kan du beställa ett bogsera kit online på återförsäljare som etrailer eller Suspension Connection (se Resurser).
2

Tow inte mer än 3500 pounds med din Equinox. Detta är den maximala dragkapacitet för Equinox, enligt Chevrolet hemsida. Den 3.500 pund kapacitet inkluderar vikten för släpvagnen och alla av släpets innehåll, så se till att du anteckna vikten på släpvagnen när du köper eller hyr den och väga alla objekt som du lägger dem till last.

Billiga 3

göra kopplingen mellan vagnens tungan, eller en del som ansluter till skumt, och Equinox dragkrok. Se till att du även ansluta kablaget installerats med dragkrok i selen på släpet, som hakar upp släpets lampor.
4

Använd säkerhetskedjorna mellan Equinox och släpet också. Säkerhetskedjor skall anslutas till fordonets underrede och kroppen av släpfordonet. Enligt National Highway Traffic Safety Administration guide på släp, linda kedjor runt tungan på släpet för att hindra tungan från att slå trottoaren vid oavsiktlig frånkoppling från Equinox skumt.
5

Kör extra försiktigt. National Highway Traffic Safety Administration Guide råder förare drar en släpvagn för att sänka sina körhastighet för att ge dem mer utrymme att säkert stanna och växla ner när du reser på kullarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/113079.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.