2000 Toyota Camry Problem

Toyota Camry har varit en mycket framgångsrik fordon modell för Toyota, sedan 1983, då det infördes med avsikt att konkurrera med försäljning-dominanta Honda Accord. Den 2000-modellen uppdateras kroppen design i ett försök att tilltala en bredare fanskara. Dubbla kassettbandspelare och CD-spelare blev standard i alla modeller, och baklyktor förstorades för både estetiska och säkerhetsskäl. Medan Camrys är kända för att vara pålitliga fordon, hade 2000 Camry vissa problem som var ganska vanligt bland de olika utgåvorna. Motorgivare

2000 Toyota Camry haft frekventa problem med förhållandet flygbränsle sensorer i motorn. Sensor misslyckande kommer att resultera i att bilen har problem, när du kör, liksom utlöser "Check Engine" light. Motorn börjar att använda alltför olja som oljetillförseln börjar gel. Efter en ordentlig oljebyte och motor underhållsplan kan hjälpa upphäva och eventuellt förhindra detta problem. Addera Interior Design
p Det har varit flera klagomål från konsumenter angående interiöra kontroller av 2000 Camry sprickbildning eller bryta av med tiden även när inredningen är väl underhållna. De reparationer för dessa problem kan generellt vara billigt eftersom plastdelarna är billig och inte kräver betydande arbete i att ersätta dem. Dock är frågan irriterande för konsumenterna, särskilt de som nyligen köpt bilen används.
Cruise Control/V6 Motor Combo

2000 Camrys med en V6 combo och farthållare kan ha en skev hölje gasvajern som resulterar i kabeln nötning och slutligen går sönder. Detta kan resultera i gasreglaget plötsligt återgång till tomgång eller bilen bibehålla nuvarande hastighet oberoende av läget för gaspedalen, vilket kraftigt ökar oddsen för att en olycka inträffar. De drabbade Camrys kom ut ur Kentucky fabriker, och ett återkallande utfärdades 2001.
Rear Suspension

bakaxlar i vissa 2000 Camrys inte var korrekt värmebehandlat i fabriken, vilket resulterar i axlarna skall vara skörare än normalt. Detta kan resultera i att drivaxeln sönder med tiden och kräver omedelbar ersättning. Toyota återkallade axlarna i juni 2000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112698.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.