Hur att ersätta förlorade BMW bilnycklar

Tyska biltillverkaren BMW har varit en ledande producent av prestanda och lyx fordon sedan företaget grundades 1916. Om du har förlorat de viktigaste och reservnycklar för din BMW, har du inget annat val än att kontakta en BMW återförsäljare för att beställa en dyr ersättare. BMW: s sofistikerade låssystem använder ett datachip för att låsa upp och starta bilen. På grund av datachip tekniken, kan du räkna med att betala mellan $ 50 och $ 300 för att beställa en ny nyckel för din BMW. Saker du behöver
Fordonets identifieringsnummer
Körkort
Bil titel
Fordonsregistrering
Visa fler instruktioner
1

Besök BMW-återförsäljare i ditt område (se Resurser).
2

Ge återförsäljaravtalet med 17-tecken chassinumret på din BMW. Platsen för BMW Fordon identifieringsnummer kan variera, men ligger oftast på dörrkarmen, instrumentbrädan eller rattstång
3

Ge återförsäljaravtalet med identifiering och bevis på bilägandet,. En giltig körkort, bil titel och registrering av fordon är tillräcklig.
4

Betala tillämplig viktigaste ersättningen avgift för att få service manager hos din lokala BMW-återförsäljare för en ny nyckel för ditt fordon.

5

Vänta ett samtal från BMW återförsäljare informerar dig om att din ersättare nyckel har anlänt. Plocka upp din ersättare nyckel från generalagenten eller be chefen återförsäljare tjänsten att skicka det till dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112643.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.