Klasser av skåpbilar

I världen av kommersiella leveransen har alltid drivits av catch-fras, "där gummit möter vägen." Nästan varje objekt som finner sin väg till en butikshylla berodde på någon form av over-the-road fordon för att ta över stafettpinnen och föra lasten åtminstone en del av vägen. Budbilar är kanske den vanligaste formen av kommersiella fordon, speciellt i-stan och på landsbygden arbetsuppgifter. Det finns tre huvudsakliga typer av skåpbilar som används i dag. Cargo Vans

En av de mest kända klasserna av budbilar på vägarna i dag är skåpbilar. Mediet storlek last skåpbilar och anpassningsförmåga sitt inre för att hantera olika belastningar gör dem mycket användbara för många typer av leveransen. En last van med de borttagna passagerarsäten kan hantera objekt upp till 8 meter i längd, såsom rullar av mattan och virke. Lägga ett valfritt 2 till 3 meter långa, så många tillverkare av varubilar gör, öka deras förmåga att transportera ännu längre artiklar samt olika objekt som kan laddas ekonomiskt att göra det mesta av deras lastutrymme. Begränsningar i säkra lastens vikt begränsar generellt skåpbilar till mellan 3 och 4 thousand pounds, men med tanke på det faktum att även en full last av 2x4 brädor faller inom detta intervall illustrerar mycket praktisk natur skåpbilar i leveransen världen.


Steg Vans

Steg skåpbilar har blivit symbolen för budbilar, delvis tack vare sin användning av stora in-town paket leverans företag. FedEx, UPS, DHL, och många andra sådana flygbolag har investerat miljontals dollar i sina varubil flottor, och av goda skäl. Deras ökad höjd och "fotavtryck" (hjulbas) gör dem idealiska budbilar. Många bobinhållama installera hyllor för att ge dem större möjlighet att hantera allt från en kaffe kopp presentförpackning till flera fall av kopieringspapper, allt i en belastning. Detta gör det möjligt för bäraren att serva en mängd olika kunder och varor på en väg, vilket gör att alla som är beroende av regelbundna leveranser mycket nöjda med den service som bärare med steg skåpbilar tillhandahåller.
Box Vans

skåpbil är en annan av de klasser av budbilar som ofta används av privata företag. Den härleda sitt namn från fordonets konstruktion. Lasten bärs i en förstorad, lådformat område som är fäst vid hytten på van. Dessa utrymmen ger ännu mer utrymme för större behållare och laster frakt. Dubbelmontage och större drivaxlar krävs för dessa budbilar, och resultatet är ett fordon som kan transportera många typer av pall last, fat flytande produkter och ett brett sortiment av boxed och häck behållare som är ofta för stora för andra klasser av budbilar. Även stora möbler som soffor och full-size sovrum sviter kan ske, lämnar fortfarande utrymme för andra objekt som kan läggas längs utdelningsrutten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112639.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.