Hur hitta en ålder av en modell T-Ford

Model T Ford infördes 1 oktober 1908, i Detroit, Michigan. Bilen fortsatte att vara massproducerade fram till 1927, vilket gör den modell T-Ford är en av de mest producerade bilar i historien, andra bara till Volkswagen Beetle. Om du är lycklig nog att äga en av dessa klassiska bilar, kan du vara intresserad av att lära mer om det, som det år den byggdes. Instruktioner
1

Köp eller låna en bok om Ford Model T. Det finns flera alternativ, såsom komplett modell T reparationshandbok, som innehåller detaljerad information om mekaniken i bilen, eller The Legendary Modell-T Ford:. The Ultimate History of Amerika första Great Automobile, av Tom Collins, som innehåller mer grundläggande bilder som kan bidra till att avgöra åldern på en bil
2

Besök Henry Ford Museum, som ligger i Dearborn, Michigan, eller besöka museets hemsida, listad som en resurs nedan. På båda ställena, hittar du fotografier av de olika modeller av Ford Model T, som kan användas för att fastställa åldern på din modell T.
3 organisationer

Kontakt tillägnad Model T Fords, såsom Model T Ford Club of America. Genom dessa typer av organisationer, kan du hitta resurser för att bestämma åldern på din modell T-Ford. Du kan hitta böcker och litteratur, delta i evenemang, och registrera dig för vecko-eller månadsvis nyhetsbrev som specifikt behandlar Ford Model T.
4

Anslut med branschexperter. Experter på klassiska bilar, speciellt den modell T-Ford, kan avgöra vilket år din modell T producerades. Ett exempel är den Frontenac Motor Company, vars webbplats är listad som en resurs nedan. De återställer och samla bilar från Ford Model T linje.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112610.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.