Hur vill slå upp min California registreringsskylt

Tittar upp din California registreringsnumret ger dig med någon information eller anteckningar som kan visas på din drivande post som den avser din bil. California Department of Motor Vehicles kommer att släppa information om ditt fordon rekord (VR) när du har fyllt i och skickat in begäran om uppgifter Information formuläret. Detta formulär frågar efter ditt registreringsnummer och annan personlig information. Att känna din VR och annan information på begäran om uppgifter Information formulär kan vara praktiskt när du handlar för försäkring eller bedöma din personliga färdregistreringen. Saker du behöver
registreringsnumret
Visa fler instruktioner
1

Besök California Department of Motor Vehicles hemsida (länk till webbplatsens Begäran om registerinformation sidan är lämnas i avsnittet Resurser).
2

Ladda Request for information (INF 70) blankett PDF-fil. Fyll i INF 70 formen
3

. Var noga med att begära en Vehicle Record (VR) för att erhålla den information som är associerad med din registreringsskylt. För att säkerställa läsbarhet, föreslår California Department of Motor Vehicles som du fyller i INF 70 i pdf-form istället för att använda pennan.
4

Skriv INF 70 formen.
5

Mail blanketten till den huvudsakliga DMV kontoret som anges på blanketten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112607.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.