Hur man målar en bil Svart

Måla en bil svart inte bara ser bra ut, men också tjänar ett funktionellt syfte - det döljer smuts. Du kommer att behöva de förnödenheter som normalt behövs för att måla en bil. Måla en bil svart är exakt samma som att måla en bil någon annan färg. Det enda problemet som uppstår när man målar din bil svart är att den svarta färgen lockar värmen, på en varm dag, kommer bilens svart kropp vara betydligt varmare än de nonblack områden. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Andningsskydd
Nitril handskar
Soap
Sandpapper
Maskeringstejp
Primer
Spray gun (hög volym, lågt tryck ) katalog Svart bilfärg
Klarlack
Koppartråd
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen noggrant med tvål och vatten, sedan tvätta den med en fett-och-vax remover. Jorda din bil genom att fästa en kabel från chassit på bilen till något i närheten av bilen som är jordad för att förhindra damm från att lockas tillbaka till bilen.
2

Slipa alla områden du vill måla svart med sandpapper tills du når metall. Omfatta alla områden som du inte vill målade med en presenning eller med papper och tejpa ner med maskeringstejp. Ta bilen dekorationer om du kan, för att undvika att få färg på dem.
3

Applicera primer på de områden du kommer att måla. Sand ut primern för att jämna ut det - vara mycket noga med att inte sand ner till metallen lagret
4

Fyll en sprutpistol med svarta, uretanbaserad bil färg.. Spraya färg på bilen 12 inches bort från bilens yta i en back-och-tillbaka rörelse - besprutning i tunna lager. Låt det torka i upp till 15 minuter. Applicera ett andra lager om det behövs.
5

Applicera en klarlack. Låt det torka i ca 15 minuter. Applicera två lager av klarlack. Låt bilen torka i 90 minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112597.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.