Hur man hyra en Budget Truck

Om du flyttar till en annan plats och behöver hyra en flyttbil, ett alternativ att överväga är budgeten bolaget. Även om budgeten inte lägenheter erbjuder bil kan du också få ett fordon i rörelse, från skåpbilar till stora lastbilar. Vid leasing Budget truck du behöver för att ta några särskilda försiktighetsåtgärder och följa några strikta regler som anges av bolaget. Efter alla regler skyddar dig från några avgifter Budget kan göra anspråk på. Saker du behöver
kredit-eller betalkort
Visa fler instruktioner
1

Välj datum och tid du vill hyra din budget lastbil. Du kan göra detta på den faktiska Budget Truck Rental webbplats (www.budgettruck.com) eller på en budget anläggning. Du måste ange om du returnerar Budget Truck till samma plats eller till en annan anläggning.
2

Betala för hyresavtalet upp framför med ditt kredit-eller betalkort. Företaget håller din betalningsinformation så att den kan debitera dig för eventuella ytterligare avgifter.
3

Presentera ditt körkort och bilförsäkring information när du slutar med att plocka upp din hyra bil. Du måste ha den här informationen, annars kan du inte lämna med lastbil.
4

besiktiga fordonet för eventuella bucklor, repor eller andra problem med bilen. Notera dessa problem på dina papper. Hoppa inte över några områden i lastbilen. Om bolaget finner bucklor som du inte plats, kan du bli debiterad för skadan.
5

Fyll bensintanken backa upp när de återvänder trucken efter din hyra. Om tanken inte är helt full, inte bara att du debiteras för gas, men också utfärdat en avgift för processen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112585.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.