Hur man målar ett silver bil

Det finns ett par anledningar till varför ett folk kanske vill måla sina bilar. Vissa människor måla sina bilar för att ändra färg, medan andra målar sina bilar för att förstärka den gamla färgen. Oavsett anledning, kan du spara pengar och göra det själv. Anställa en professionell kan vara ganska kostsamt. Proffs är kända för att ta ut allt från $ 500 till över $ 1000 dollar. Att måla bilen som ett proffs allt du behöver är tid och möjlighet att ägna stor uppmärksamhet på detaljer. Saker du behöver
Paint
täckfärg från 4 penslar
Avfettning bilschampo
Loose sandpapper
Visa fler instruktioner
1

Använd en avfettning bilschampo att rengöra ditt silver bil. Rengör bilen och låta bilen för att torka.
2

Sand bilen ner med lös sandpapper. Löst slippapper är avsedd för större arbeten. Sand din bil i en cirkelrörelse för att jämna upphöjda och ojämna kanter. Slipa bilen inte bort silverfärg. Du behöver inte ta bort den gamla färgen för att måla din bil. Syftet med slipning är att jämna ut bilen och skapa en mer vidhäftande yta.
3

Spraya bilen med vatten för att avlägsna partiklar från slipning. Partiklar kvar på bilen kommer att skapa texturer i din färg. Låt bilen torka innan du fortsätter. Försök att tillämpa färg på en våt bil kommer att orsaka måla självhäftande problem samt eventuella körningar måla.
4

Ansök ny färg till bilen. Använd en ny fyra-tums pensel för att tillämpa ny färg på släta även stroke. Viss färg kräver blanda färgen med lacknafta. Blandningen ska vara 50 procent målarfärg och 50 procent lacknafta och har konsistensen av mjölk. Applicera färgen i jämna även stroke. Om du använder färgen för tjock, kommer det att orsaka körningar och droppar. Undvik måla linjer genom att måla stora sömlösa områden individuellt. Till exempel måla hela dörren på passagerarsidan från globlinjen till globlinjen. Låta en delvis målad yta torka orsakar ojämna kanter när du fortsätter. Låt färgen torka innan du fortsätter.
5

Applicera täckfärg. Använd en ren fyra-tums pensel för att tillämpa täckfärg i glatt även stroke. Låt bilen att helt torka i cirka 24 timmar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112568.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.