Trailer Hitch Basics

Om en dragkrok inte är korrekt installerad, kan det finnas skador på egendom och personskador. Grunderna i att använda ett centrum dragkrok runt bilens förmåga att dra en släpvagn och köpa rätt skumt för jobbet. Att förstå hur en dragkrok kan påverka bilens prestanda är också viktigt att tänka på. Forskning i lås innan ha en installerad för att se till att villkoren kommer att tillåta säker användning. Ditt fordon

Enligt Edmunds.com, är den maximala dragkapacitet på en större bil som Ford Crown Victoria 2,000 pounds. Om du inte vet dragkapacitet på din bil innan du installerar en dragkrok, kontakta tillverkaren av din bil för att hitta den informationen. Bestäm vilken typ av bogsering du ska be din bil att göra innan man beslutar att använda en trailer på det. Du kan bestämma att din bil är inte tillräckligt för bogsering behov, och detta kan kräva köp av ett dragfordon.
Hitch Kapacitet

Alla dragkrokar är inte densamma. Innan du köper din skumt, kolla efter sin maximala dragkraft. Installera ett skumt som är oförmögen att säkert dra laster kommer du att bli bogsering kan leda till skador på bilen som Hitch ger vika, att din last när den lossnar från fordonet och oskyldiga åskådare som kan slås av din släpvagn. En hake kan antingen svetsas eller bultas till bilens ram. Diskutera dessa alternativ med mäklare och avgöra vilken som är att föredra för dig.
Alternativ

En kopplare är den del av trailern som klämmor ner på hitch bollen och säkrar vagnen på plats. Större och tyngre släp har större kopplingar och kräver ett större ryck boll. Har en mängd olika storlekar DRAGKROK tillgängliga så att du kan dra olika släpfordon. Du kan också köpa en förlängning till din dragkrok kallas ett verktyg fäste. Verktyget fästet kan du bogsera tyngre släpvagnar, och det hjälper dig också att behålla kontrollen över fordonet medan bogsering. Fråga en mäklare för viktgränser som skulle kräva ett verktyg fäste.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112529.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.