Hur man installerar Dekaler på Jordbrukstraktor

Dekaler är ett prisvärt sätt att markera din jordbrukstraktor, vilket gör det lätt att identifiera. Dekaler är normalt tillverkade av plast eller vinyl och läggs till yttre fordonets ytor för dekoration eller beteckning. De flesta dekaler är enkla att göra och kan anpassas så mycket som behövs för just dina behov. Installera dekalerna på jordbrukstraktor är inte svårt och kan göras på bara några minuter. Saker du behöver
dekal papper
Pencil
Stencil
sax eller kniv
Fönsterputs
Rag
Visa fler instruktioner
1 < p> Lägg din dekal papper på en plan yta. Eventuellt skräp på ytan kan grop eller riva din dekal, så se till att du torkar din yta ren innan du använder.
2

Placera din stencil på din dekal papper och spåra runt den med din penna. Din design kan vara så enkelt som versaler eller som intrikat som en komplex konstruktion, även om enkla mönster är bäst för nybörjare.
3

Cut runt utsidan av din penna linje, klipp bort bort med din sax eller kniv. En liten brukskniv är bäst att trimma runt komplicerade mönster, medan sax fungerar bäst för motiv med mer raka linjer och hörn.
4

Håll stencil mot din design att kontrollera för noggrannhet. Om det finns några områden som inte matchar, klippa bort en liten bit av dekalen i taget tills de mönster som är detsamma.
5

Spraya ytan på din traktor med ett tunt lager av fönsterputs och torka den ren med en trasa. Fönstret renare skär genom smutsen på utsidan av din traktor och tar bort alla smuts som kan störa tillämpningen av din dekal.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112498.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.