DIY motoriserad cykel

Motorsport cyklar är ett roligt och effektivt sätt att komma runt, och är en mycket mer tilltalande alternativ än att gå överallt. Av någon juridisk definition, är en motoriserad cykel anses vara en moped och är föremål för de lagar som hänför sig till fordon som ursprungligen passar beskrivningen. Lagligheten

de första saker du behöver vara medveten om när man bygger en motordriven cykel är tillämpliga lagar i ditt tillstånd. Ingen stat förbjuder motoriserade cyklar direkt, men lagar varierar från plats till plats så långt som tillåtna topphastighet, motorvolym och drivlinor. Skrivelsen av lagen kommer att avgöra hur du bygger din cykel. Nästan alla stater tillåter cyklar att ha gasmotorer på högst 49 cc i förskjutning som är dimensionerade för mer än 2 hästkrafter. Toppfarten i de flesta stater är 30 mph på motoreffekten ensam, och en motoriserad cykel kan inte köras på en trottoar med motorn igång.
Frame

flesta kommersiellt tillgängliga motor kit är utformade för att passa cruiser-stil ramar, liknande dem som var populära på 1950-talet. Detta är den väg du kommer att vilja gå för enkel installation, men bättre alternativ finns tillgängliga för ökad säkerhetsstandarden, snabbhet och användarvänlighet.

Det största problemet med motorisering varje cykel är att ramen var inte konstruerade för hastigheter som de är kapabla, och nonsuspended cruiser-stil cyklar rida mycket grov när ridit på något nära 30 mph. Det bättre alternativet är en "hybrid" mountain bike såsom de finns på Wal-Mart och Sports Authority. Dessa typer använder en mountainbike-ram och framvagn för en säkrare och mer komfortabel körning men saknar fjädring bak som skulle göra motorinstallation omöjligt. Dessa cyklar har också tuffare ramar, hjul och lager, som är bättre lämpade för höghastighetståg användning.
Motorn

bensindriven kit finns nätet i antingen 2-takts (90 $ - 150 $) eller 4-takt (180 $ - 400 $) motiv från ett antal källor på nätet, som eBay och Zipp. En 2-taktare är lättare och har mer top-end hästkrafter men saknar vridmoment vid låga varvtal som produceras av större och dyrare 4-taktsmotorer. 2-takts kit kommer komplett med motor, kedjan, gasreglage och en universell drivkedjehjul som fäster på bakhjulet. Installation förfaranden varierar beroende på kit, men USA-tillverkade motor kit brukar komma med bättre och mer omfattande instruktioner.
Alternativ

Ett alternativ att allvarligt överväga är en styrgrupp stabilisator, vilket minskar höghastighetståg styrning vingla. Styrning wobble är den främsta orsaken till höghastighetståg olyckor på motordrivna cyklar, så en $ 30 stabilisator utformades ursprungligen för en ficka cykel är billig försäkring.
P Om du är fast besluten att cykla på trottoarer, överväga en elektrisk motor utöver gasmotor. Även detta kommer att effektivt dubbla eller tredubbla priset på din cykel, kan du rida på trottoarer inom elkraft utan att få böter. Rådfråga din statliga lagar för laglighet och hybrid kryphål cykel (av vilka det finns säkert att bli många).

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112496.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.