Hur Fäst Rod Ends

Från tid till annan, kan det vara nödvändigt att byta ut slutet på en stång på grund av slitage eller brott. Den stångänden, eller spets, är vanligtvis små i diameter och är den punkt vid vilken den första stångstyrningen är fäst. Byta stavänden kräver att stången tomma trimmas och en ny spötoppen fäst med lim. Saker du behöver
Rod med brutna änden
Nail eller fiske snips
New spötoppen
spötoppen cement eller superlim
Visa fler instruktioner
1

bort helt skadade eller trasiga spötoppen från staven tomt. Använd en liten spik eller sekatören fiske för att klippa den skadade änden från stången.
2

Använd sekatören för att trimma den tom, så att det är ännu i längden och det finns inga ojämna eller grova bitar av stång fäst fortfarande. Som de flesta moderna stavar görs åtminstone delvis av glasfiber, är det nödvändigt att trimma upp den brutna änden på grund av utformningen av staven ämnesmaterialet. Addera 3

Bestäm rätt storlek ersättare stångänden eller spets som ska användas. Rod tips finns att köpa från flera olika tillverkare, inklusive Fuji. Länkhuvuden kan köpas individuellt eller i flerpack som presenterar beslag av olika diametrar. Se till att välja rätt ände.
4

Applicera en liten mängd lim i stångens ände och skjut på stången tomt. Torka bort överflödigt lim från slutet och tomt. Wrap med maskeringstejp för att hålla på plats tills det är torrt.
5

Låt slutet torka i flera timmar före användning. Se den nya änden har rätt tid att härda före användning. Se limmet tillverkarens instruktioner för mer information.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112459.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.