Hur du väljer en boll Mount

dragande en släpvagn, såsom ett verktyg släpvagn, ett femte hjul eller ens en båt, kräver rätt storlek bollen mount på dragkrok. Utan rätt bollen mount, kommer trailern inte sitta nivå när det inte bogseras på vägen. Välja rätt bollen mount innebär att ta några mätningar från både din bogsera fordon och släpvagn du planerar att dra. Saker du behöver
Måttband
Papper
Pencil
Level
Visa fler instruktioner
Mått Ball Mount Höjd
1

Mät från toppen av mottagarens öppning, på baksidan av fordonet, till marken med ett måttband. Detta är känt som hitch höjd. Anteckna denna mätning.
2

Placera nivån på tungan av trailern och se till att den sitter plant mot marken. Tungan är den rak metallbit som har kopplingen bifogas. Addera 3

Mät från botten av kopplingen till marken. Detta är känt som släpvagnens höjd. Anteckna denna mätning också.
4

Subtrahera mätningen Steg 3 från mätningen i steg 1. Om hitch höjd är större än släpvagnens höjd, är detta den droppe som behövs för bollen mount. Om släpet höjd är större än hitch höjd, detta är den ökning som behövs för bollen mount.
Bestämma Ball Mount Storlek
5

Mät avståndet från plattform till toppen av skaftet med måttbandet för att hitta den Fallhöjd.
6

Vrid kulan montera upp och ned och mäta från toppen av bollen plattform till toppen av skaftet för att hitta uppgång avståndet.
7

Mät hålet i kulan diameter på bollen fästet med måttband. Detta kommer att avgöra storleken på skaftet som krävs för bollen du behöver.
8

Välj bollen mount som behövs utifrån de mått du har tagit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112437.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.