Så monterar du ett Basic Car Antenna

Bil antenner som är gamla eller trasiga kommer att behöva bytas ut. Du kan ta din bil till en verkstad för att få en ny antenn installerad eller så kan du installera det själv. Innan du kan installera en ny bil antenn måste du ta bort den gamla antennen och montera inifrån motorn eller bålen facket. Se först till att du har de verktyg som behövs för att slutföra projektet. Saker du behöver
Skruvmejsel
avbitare
Visa fler instruktioner
Front Mount Antenna
1

Öppna huven på din bil och hitta var antennen kommer in i den yttre skyddspanel.
2

Titta på undersidan där antennen kommer genom att lokalisera antennmonteringen.
3

Ta bort skruvarna som säkra fästet antennbasen till den yttre fender med en skruvmejsel. Det bör finnas en eller två skruvar som används för att säkra fästet till den yttre fender.
4

Dra loss antennen basenheten från yttre fender.
5

Kapa antennkabeln vid basen och ställa den gamla antennen åt sidan.
6

Placera den nya antennen basen i hålet på den yttre skyddspanel.
7

Infoga en skruva in undersidan av antennens bas montera och dra fast den med en skruvmejsel för att fästa den till den yttre skyddspanel.
8

Tejpa den avskurna ändan av den gamla antennkabeln till slutet av den nya antennen kabel, så den gamla kabeln kommer att fungera som en guide för den nya.
9

bort klämmorna, om någon, som användes för att fästa antennkabeln till insidan av motorrummet.

10

Dra den gamla tråden ut inifrån bilen. Den nya ledningen kommer att följa den väg av den gamla kabeln i insidan av bilen.
11

Sätt tillbaka klämmorna, om någon, att fästa antennkabeln i motorrummet.

12

Dra ur gamla antennkabel där den ansluter till din radio från under instrumentbrädan och anslut den nya antennkabeln. Addera Rear Mount Antenna
13

Open stammen facket på din bil och leta där antennen kommer in skyddspanelen. Du kan behöva dra bort mattan för att komma åt undersidan av panelen.
14

Ta bort skruvarna som håller fast antennmonteringen till fender med en skruvmejsel. Det bör finnas en eller två skruvar som används för att fästa fästet på fender.
15

Dra av monteringsbandet antennbasen från stänkskärmen. Koppla ur antennkabeln vid basen och ställa den gamla antennen åt sidan.
16

Placera den nya antennen basen i hålet i skyddspanelen och åter ansluta antennkabeln.
17

sätt in skruvarna på undersidan av antennens bas montera och dra åt med en skruvmejsel för att fästa dem till skyddspanelen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112424.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.