Hur får Traction på FWD bilar När Drag Racing

Traction är viktigt eftersom du kan ha den mest kraftfulla bilen i världen , men om du inte har dragkraft , kommer bilen inte att gå någonstans snabbt . Traction frågor plåga FWD plattformar särskilt på grund av vikt överföring under acceleration . All vikten överförs till bakre delen av fordonet och vikten lyfts bort av framhjulen , vilket orsakar extrem däckslirning . Det finns många metoder för att lösa denna fråga . Saker du behöver
Uppgraderad fjädrar /fjäderben
Racing slicks
Visa fler instruktioner
1

uppgradera fjädring på FWD bil till en som är styvare . Detta kommer att stoppa tyngden från överföring till den bakre delen av bilen och kommer att hålla den på toppen av framhjulen för att maximera dragkraft .
2

Installera resultatorienterade däck eller slicks racing . Dessa typer av däck är utformade för maximal dragkraft och kommer hjälpa till att få kraft till marken .
3

tömma däcken till ca 20 psi . Detta kommer att bredda "fotavtryck" av däcket och ger däcket mer yta för kontakt med marken. Ju mer av däcket som kommer i kontakt med marken , desto mer dragkraft ditt fordon kommer att ha .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112404.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.