Bil Carrier Instruktioner

Om du är i färd med att flytta, och hyrs eller egen bil bärare, det finns några viktiga tips du behöver veta innan bogsering bilen bakom hyra lastbil. Att misslyckas med att lyssna till råd eller förstå de vanligaste misstagen i samband med laddning av en bil bärare kan orsaka stora skador på ditt fordon och eventuellt skada dig själv. Försiktighetsåtgärder

Enligt Pensketruckrental.com, alltid kontrollera bilens markfrigång innan du lägger den på en bil transportör. Vissa bilar har inte tillräckligt utrymme att lasta på en bil bärare. Fäst biltransportfartyget till hyra lastbil innan fordonet lastas på bäraren. Gör inte tillbaka bilen på bilen bäraren, och inte backa upp den hyra lastbil med biltransporter bifogas hyra lastbil. Slutligen, inte sänka uttaget när du har en bil lastad på biltransporter.
Anslutning av Car Carrier


Som en allmän överblick av hooking en bil transportör till dragkrok för din hyra lastbil, börja med att ha koppel-låsanordningen öppnas innan monteringen biltransporter till lastbilens skumt. Kontrollera att kopplingen-låsanordningen sitter tätt över skumt. Vanligtvis låser du helt enkelt kopplaren-låsanordningen, men i vissa fall måste du dra åt kopplingen med en ratt. Alltid dra åt hand-ratten. Glöm inte att bifoga den elektriska kabeln till baksidan av lastbilen från biltransporter. Fäst säkerhetskedjorna på lastbilen, och vara säker på att nödbromsen är i sitt läge från.
Laddar ditt fordon


Se till att din lastbil är på plan mark och uppradade med biltransporter. Släpp ramperna från baksidan av biltransporter. Använd alltid en person som hjälper dig och din bil på bäraren. Flytta långsamt, se till att dina hjul är uppradade med de två ramperna du bara drog från biltransporter. När din bil är säkert på bilen bäraren, lägga den i parken och ställa nödbromsen. Wrap "centrum spännband" över varje hjul och ratchet dem tills det är säkert. Glöm inte att linda säkerhetskedjan runt bilens axel. Återgå ramperna till sitt låsta läge. Som en sista säkerhetsåtgärd, kör ett par hundra meter med den lastade bilen och kolla för att vara säker på att bilen inte har gått avsevärt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112389.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.