Hur man gör en långtradare säng

Trailers gör mycket bekvämt nyttofordon, eftersom du kan läsa vad du vill på dem utan att behöva smutsa ner din bogsera fordon eller oroa denting någonting. Problem är, trailers är inte billig, vilket gör att köpa en lite ouppnåeligt för vissa. Men ett billigt sätt att få en släpvagn är att bygga en själv av en gammal lastbil säng. Det är inte lätt, men för en minimal investering, kan du ha din egen släpvagn och använda den för vad du vill. Saker du behöver
Donor lastbil
Jack
Jack står
3/8-tums Ratchet och uttag
Handskar
Ögonskydd
Hörselskydd tigersåg
Måttband
Märkpenna
Trailer kopplare
två 4-fots sektioner av 6-tums stålkanal
MIG svetsare
Svetshjälm
40 fot av 18-gauge ledningar
Blue rumpa kontaktdon
avbitare
Wire strippor
släpvagnskablage pluggar
Visa fler instruktioner
1

Hitta en donator lastbil att använda för ditt projekt. Detta kan vara en lastbil med en bärgning titel, eftersom du inte behöver köra den. Det kan skadas eller förstörda i den främre änden samt. Så länge som den bakre halvan av lastbilen från baksidan av hytten bakåt är bra, du är i god form.
2

Lyft upp bilen med domkraft och placera den på pallbockar. Kontrollera att det finns en monter på den bakersta delen av hytten, och den främsta delen av sängen, så att när du skär två av dem isär, faller varken en del på marken.
3

Sätt handskar, ögonskydd och hörselskydd på att se till att du inte skadar dig.
4

Unbolt drivlina och bensintanken från bilen med 3/8-tums Ratchet och uttag. Placera dem åt sidan så att de är ur vägen.
5

Placera klingan för tigersåg i gapet mellan hytten och sängen. Skär ramen med tigersåg, separera hytten och sängen. Med hjälp av en assistent, lyft hytten och flytta den ur vägen. Du kan sälja delarna från hytten vid behov, och delvis få tillbaka inköpspriset.
6

Mät avståndet från framsidan av sängen till slutet av snittet delen av ramen med måttband. En ram stub kommer sannolikt att vara längre än den andra, så använd den återgående såg att skära längre delen av ramen till längd.
7

Placera C-kanals stål på ändarna av snittet avsnittet av ramen, och peka dem samman för att bilda en V-form, med hjälp av domkraften att stödja stålet. Du vill att punkten för V att peka bort från botten av lastbilen, eftersom det är där lastbilen kommer att ansluta till dragfordonet. Svetsa C-kanal till ramen och vid den punkt, med hjälp av MIG svetsare och handskar svetsning.
8

Svetsa släpet skarvdon för att i slutet av V-form görs med C-U-profil med hjälp av MIG-svetsare.
9

Kör 18-gauge wire från släpvagnen kopplingen till bakljusen på flaket. Sedan koppla bakljusen till 18-gauge wire med avbitare, strippor tråd, crimpers tråd, och de blå kontakter rumpa. Koppla 18-gauge wire till släpvagnskablage. Kontrollera att kontakten på släpvagnskablage är samma som i kontakten på din bogsera fordon, så att du kan ansluta två av dem tillsammans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112390.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.