Hur man reparerar Rotten Wood i ett Travel Trailer

Resor släp kan dra din ATV samt ger dig en plats att campa. Men som allt, behöver det underhåll för att fungera bra. Ett problem plats är trägolvet på fordonet, vilket kan ruttna. Byta det är ganska projektet och kommer att ta tid och ansträngning. I detta fall har trailern en bakdörr för lastning ATV och är utrustad med ett laminatgolv, men processen är liknande för andra resor släpvagnar samt. Saker du behöver
Crowbar
Hammer
Isolering
Handskar
1/2-tums plywood blad
Cirkelsåg
Såg hästar
Tape Pencil åtgärd

Nails
Laminatgolv
Brukskniv
Visa fler instruktioner
1

dra upp laminatgolvet på golvet av resor släpvagn med kofot och hammare . Du kan sätta kofoten under kanten av plattan och dra upp det.
2

bort ruttnade golv i trailern med kofot och hammare. Du måste bända upp varje enskild spik genom att trycka på kofoten in spiken änden och dra den tillbaka. Ta bort hela golvet i släpet tills du är kvar med metallen undergolvet.
3

bort isoleringen i golvet med händerna. Beroende på vilken typ av isolering, kanske du vill bära handskar så att dina händer inte skadas.
4

Lägg den nya isoleringen mellan golvet dubbar, fylla i alla luckor som du kan.
5

Installera plywood genom att fastställa varje ark på tapparna och hamra dem på plats med hammare och spik. Kontrollera att ingen av sömmarna i plywood radas upp och att de är förskjutna som en tegelsten mönster.
6

Mått för alla brädor som inte är standard storlek och skär plywood till storlek med cirkelsåg och bockar. Markera panelen med hjälp av pennan, placera sedan plywood på sågbock att klippa det.
7

Nail återstående brädor till golvet med hjälp av hammare och spik.
8

Applicera laminatgolv genom avskalning uppbackning av varje platta och hålla den med plywood. Se till att varje platta är uppradade kant-till-kant med den bredvid den. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112376.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.