Mustang & Nackdelar

Mustang är en sportig coupé och cabriolet tillverkas av Ford Motor Company sedan 1964. Det återstår i produktion i dag och har enorma popularitet med sina vanliga och högpresterande Shelby modeller. Popularitet oförminskad

Mustang har tappat lite mark i sin popularitet sedan den infördes nästan ett halvt sekel sedan, speciellt med dagens femte generationens modeller ekande styling av de ursprungliga modellerna.

Dyra

Även 1960 Mustangs är inte ovanliga, de kommandot högre än vanliga priserna, börjar vanligtvis på $ 8000 och uppåt. Addera ditt High-Performance Leader

Ford samarbetar med prestanda specialister för att producera sådana högpresterande bilar som första-och femte generationens Shelby GT500, 1984 Saleen S281 och 2004 Roush 440A.

Kan vara farligt

flesta pre-1974 Mustangs besitter avsevärd hästkrafter men fjädring och stabilitet är primitiva, vilket gör bilen farlig med en oerfaren förare inte känner till äldre bilar egenskaper.

vinnande formel

Fords tekniker och stylister är lojala mot Mustang mystik och fortsätta att bygga Mustangs som sällan avviker från det ursprungliga konceptet av en sportig men prisvärd tvådörrars coupé.


Technology Needs Improvement

Hanteringen av dagens Mustang är för likt 1960-teknik, framförallt när kroppen flex på kurvtagning, bränsleeffektivitet och förarkomfort.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112299.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.