Big Car Vs. Liten bil

Automobiles idag finns i tillräckligt storlekar och former för att möta nästan alla konsumenternas efterfrågan. Detta kan vara en lyx, men det kan också göra att välja rätt fordon ett tufft beslut. Detta val handlar ofta ner till storleken av fordonet, och detta är helt upp till varje ägarens önskemål. Fuel Economy

oljekrisen på 1970-talet var tillräckligt för att visa att bränsleekonomin är en viktig faktor när man väljer en bil. Fram tills nyligen har större fordon såsom lastbilar och stadsjeepar varit känt för sin dåliga bränsleekonomi, medan de mindre komprimerar och subcompacts bröt rekord bränsle körsträcka. De flesta biltillverkare tillhandahåller hybrid alternativ för sina stora fordon, men detta är inte tillräckligt för att komma ikapp med fordon som kan nå bränsle körsträcka uppåt av 40 mpg, till exempel Toyota Prius. Addera Navigation

Här beskrivs hur lätt ett fordon kan navigeras genom olika inställningar och omgivning: stad, motorväg eller landsbygd. Denna aspekt av att välja en bil beror på vad en förare används till drift. Beroende på var du bor, kan antingen storlek bil inte vara det rätta valet. Om du bor i en mycket snäv storstadsområde som New York, kan en stor SUV inte vara det bästa valet. På andra sidan av spektrumet, om du bor i en liten lantlig fjällmiljö, kan en kompakt bil vara opraktiskt.
Safety

Alla fordon tillverkade idag är skyldiga enligt lag att möta statliga normer som säkerhet, så de flesta fordon du kan köpa i USA kommer att vara relativt säker. Trots dessa normer, kan vissa människor vill tro att de känner sig tryggare i ett stort fordon kontra känslan sårbar i en liten. Både stora och små fordon har sina egna svagheter. Större fordon såsom stadsjeepar och minibussar är mer mottagliga för olyckor rollover typ, medan mindre bilar som sedaner och kupéer kan vara mer mottagliga för allvarliga krockskador.
Parkering

genomsnittliga parkeringsplats är bara 9-meter bred och 18 meter djup på det mest. Med tanke på dessa dimensioner, kanske du kan föreställa parkering en stor SUV i det utrymmet (Ford Excursion mäter in på 6.7 meter bred och 18,9 meter i längd). En erfaren förare kanske inte ha alltför mycket problem med denna uppgift, men det är ingen tvekan om att parkering en mycket mindre fordon borde vara lättare (Volkswagen Golf TDI mäter in på 5,8 meter bred och 13,8 fot lång).


Cargo

Vehicle lagringsutrymme och lastkapacitet brukar direkt motsvarar fordonets storlek. En stor van, SUV eller lastbil kommer att ha mer ledigt utrymme än en mindre bil. Dock kan vissa sedaner har bedrägligt stora lastutrymmen. Detta är en annan variabel som kommer ner till ägarens behov.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112277.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.