Hur man avkoda en Toyota Camry VIN-nummer

Toyota Camry är en av de bäst säljande bilar i USA. Den Camry har sålts av Toyota sedan 1980. År 1981, krävs federal lag alla fordon som ska märkas med en 17-siffrig VIN (Vehicle Identification Number). VIN innehåller viktig information om uppsamlingsplatsen, tillverkare och bilmodell. Instruktioner
1

titt på den första siffran i ditt VIN. Denna siffra anger det land monteringen. Toyota Camrys som säljs i USA är byggda i USA eller Japan. De byggdes i Amerika kommer att märkas med siffrorna "1" eller "4". De byggdes i Japan kommer att börja med ett "J".
2

Titta på den andra siffran i ditt VIN. Denna siffra anger tillverkaren av fordonet. Alla Toyota fordon, inklusive Camry, tillverkas av Toyota och kommer att ha ett "T" som den andra VIN siffran.
3

gå vidare till siffrorna 3 till 7, sedan siffran 9. Denna serie av siffror består av en inre Toyota kod som är specifik för de alternativ och utrustning bilen har. Den motorkod, kropp stil och säkerhetsfunktioner kommer att listas för din Camry. De kodande förändringar från år till år.
4

Lokalisera den åttonde siffran i VIN. Denna siffra anger de särskilda bilmodeller. Alla Toyota Camrys kommer att ha ett "K" i den åttonde siffran positionen. Den Camry har använt denna siffra sedan införandet av VIN-systemet 1981. Även Camry Hybrider är märkta med "K".
5

gå vidare till tionde siffran i ditt VIN. Den tionde siffran anger årsmodell på fordonet. En 2001 Camry kommer att ha en "1" i den tionde positionen. Siffrorna stiger fram till 2010 års modell, när alfabetet kommer användas, som börjar med "A" och rör sig i stigande ordning. Camrys byggda före 2001, använd den andra halvan av alfabetet, minus "Z". 2000 års modell Camrys kommer att ha ett "Y" som den tionde siffran, 1999 modeller har ett "X"
6

Lokalisera elfte siffran i VIN.. Denna siffra anger fabrik Camry byggdes i. Camrys byggda i USA byggs i Georgetown, Kentucky växt och märkt med ett "U". Camrys byggda i Japan kommer att ha en numerisk siffra, istället för en bokstav.
7

Titta på de sista 6 siffrorna i VIN. Siffror 12 till 17 visar en modell för den Camry. En Camry med slutar siffrorna "000005", var den femte Camry produceras för att årsmodell. De sista sex siffrorna är liknande till en räknare och röra sig i stigande ordning. Fordon som tillverkas i Japan är inte på samma antal som de som byggdes i Amerika. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112213.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.