Var kan jag köpa bil LCD-skärmar?

För dem som reser med barn och vill hålla dem hyste, eller bara letar efter ett sätt att piffa upp sin enhet, kanske du vill titta mot en LCD-monitor. LCD bil monitorer kan göra nästan vad som helst en vanlig bildskärm kan, såsom spela upp filmer, spel och även visa upp GPS-platser när ett GPS-system är fäst vid den. Elektronikaffärer

flesta stora elektronikaffärer, såsom Best Buy, har någon form av en bil avdelning inom sina anläggningar. Här kommer du att kunna hitta LCD bil monitorer. De finns i en mängd olika former och storlekar, såväl som designer för olika platser att placera dem i bilen. Vissa kan spännas runt föraren eller passageraren Sears så att folk i baksätet kan titta på TV. Det finns också LCD nackstöd, som fungerar som normala nackstöd men har LCD inbyggd i baksidan av dem. Du kan även hitta mindre LCD-skärmar som kan installeras i instrumentbrädan eller i taket av bilen (dessa kan fällas upp eller ner, beroende på om du vill titta på LCD-skärmen eller ej).
Varuhus
p Om du inte har en stor elektronisk butik i närheten, är chansen att du kommer att ha ett mål, Walmart eller Kmart runt. Dessa butiker tenderar att föra LCD-skärmar i deras elektronik avdelningen. Även om du inte hittar så stort i ett val som du gjorde med elektronikbutiker, kan du hitta dessa kostar något mindre. Du kommer troligtvis hitta de LCD-skärmar som kommer med remmar för att gå runt i förarsätet, eller möjligen även huvudet vilar. Dessa butiker kommer i allmänhet inte att ha de LCD-skärmar som kan installeras i instrumentbrädan eller i taket.
Online
p Om du inte kunde hitta LCD-skärmen på någon av de nämnda butikerna, eller du skulle bara hellre stanna hemma, prova nätbutiker som säljer dessa enheter, såsom bil-monitors.net, Econ.com och MP3playerstore.com. Varje webbplats kommer att ha ett annat urval av bil LCD-skärmar. Sök igenom alla webbplatser tills du hittar vad du vill, följ sedan anvisningarna för att slutföra köpet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112208.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.