Hur man kör en Bobcat Minilastare

Sedan införandet av den första Bobcat 1960, har tusentals människor upptäckt undret av maskinen. Bobcat minilastare kan snabbt utrustas med verktyg för att hantera nästan alla markarbeten eller lyfta jobb som en husägare eller liten entreprenör är sannolikt att stöta på. Redskap kan ändras på några sekunder, vilket gör att operatören att gräva, transport, sopa, pallar flytta eller pensel och bryta sten och betong. Bobcat minilastare är också lätt att lära sig att arbeta. Instruktioner
en

tag handspakarna som styr framåt och bakåt rörelse av maskinen. Styrning sker genom att flytta en spak, eller för snäva svängar, båda spakarna samtidigt, men i motsatta riktningar. Till exempel, för att svänga vänster har du tre alternativ: Dra den vänstra spaken backwarrd, skjut den högra spaken framåt eller dra åt vänster och tryck höger spakarna samtidigt. När ena spaken dras och den andra sköt, den minilastare kan vända på plats utan framåtrörelse.
2

Placera fötterna på pedalerna. Den vänstra pedalen kommer att kontrollera hissen och lägre maskinens funktioner medan den högra styr skopan luta.
3

Sänk spärren genom att dra den ner till knät. Maskinens hydraulik fungerar inte om inte denna bar sänks.
4

Tryck på knappen dragkraft låset i.
5

Höj motorns varvtal genom att trycka framåt på gasen, vilket är den orangefärgade spaken till höger. Bobcats bör drivas på nästan full gas hela tiden, men vara medveten om att detta gör att maskinens rörelser väldigt snabbt.
6

Kör fram för att engagera lasten. Skjut in till lasten tills däcken snurra, tryck sedan på vänster pedal ner med hälen samtidigt försöker driva. Detta kommer att fylla skopan. Skjut den högra pedalen med hälen att tilta skopan bakåt för körning.
7

Kör maskinen med lasten låg. Endast lyfta lasten till en höjd som tillåter skopan att rensa marken. När du närmar det område där du kommer att dumpa lasten lyfta lasten tillräckligt hög för att rensa sidan av trucken, eller toppen av högen. Steg på höger pedal med din tå för att luta skopan ned att dumpa lasten. Växla fram och tillbaka med din tå och häl på den högra pedalen snabbt kommer att skaka skopan och rensa lasten ut. Sänk hinken igen genom att trycka på den vänstra pedalen med din tå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/112039.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.