Hur tjäna pengar på att sälja katalysatorer

En bra plan för att tjäna pengar är att sälja bärgats och återvinningsbara material för kontanter. Recyclables tillåter även de minsta företagen att göra pengar på att sälja gamla delar framför katalysatorn. En huvudperson i att minska utsläppen och föroreningarna från förbränningsmotorn, är en katalysator förlänas med ädelmetaller platina, rodium och palladium. Saker du behöver
leverantör (er) Bärgats Catalytic ConverterDigital CameraBuyer (s) ComputerUSPS /UPSInternet
Visa fler instruktioner
1

Besök hemsidan Ebay.com. Sök "skrot katalysator" för att få de mest aktuella listor över omvandlare till salu på Ebay. Detta är det snabbaste sättet att förstå vad omvandlare säljer för. Se det slutliga försäljningspriset för omvandlare som redan säljs på Ebay genom att klicka på den avancerade sökningen länk och sätta en bock i rutan säger "färdig." En förteckning över slutförda auktioner visas och mest uppdaterade prissättning tillgänglig för dig att se vad allmänheten kommer att betala för en katalysator som används och bara bra för metallerna inuti.
2

Kontakt fem auto mekanik inom en 1 kilometers radie från ditt hem /kontor. Hitta mekaniker som kommer att sälja dig de konverterare som de utskurna ur kundens bilar. Sök från mitten och arbeta dig ut. Lär känna där omvandlarna kommer från. Var beredd att köpa dem från mekaniker till ett bra pris. Betalar mest för omvandlarna låter dig få fler omvandlare för att sälja. Priserna är justerbara med priset på metallerna så att du kan justera köpkurs enligt dina vinster. Oroa dig inte om att betala lite för mycket i början, om det blir du en leverans av omvandlare, kan du justera processen när du börjar att se priset dina köpare kommer att betala.
3

Besök två rädda varv i ditt område som betalar för skrot. Om det inte finns några betalande rädda varv i ditt område, använda Internet eller telefon för att kontakta två som är närmast dig. Här är de kommersiellt priser som betalats för konverterare du måste sälja. Vikten av att ha mer än ett sätt att sälja en frekvensomvandlare behövs för att förbättra dina chanser att göra pengar på att sälja katalysatorer. Bulk inköp är lättare att sälja när en köpare har resurser att betala för ett stort parti. Skapa ett nätverk som vet vem du är och gillar ditt sätt att göra affärer, och framtiden för att sälja katalysatorer för kontanter kommer att vara ljus.
4

Fotografera omriktare till salu på Ebay. Skapa enskilda posten auktioner och auktioner parti som innehåller mer än en omvandlare. Med den forskning du har gjort på Ebay redan har sätt att sälja dina omvandlare för mest setts redan. Vissa auktioner fungerar bättre än andra. Beskrivningar, fraktpriser, det reserverade priset eller brist eller reserven kommer alla att locka fler budgivare på din försäljning. Här är där att göra pengar på att sälja katalysatorer verkligen fungerar. Skapa auktioner som kommer att få mer pengar genom att ha bra bilder (X3), en välskriven beskrivning, flera former av betalning, och snabba, billiga fraktpriser. Börja långsamt och bygga upp till att ha flera dagliga auktioner för att verkligen lyckas tjäna pengar sälja katalysatorer online och offline.
5

Registrera en firma och få ett skatte-ID från de kommunala kontor där du bor. Detta borde vara steg nummer ett, men för de flesta, slutar det som det sista som blir gjort. Om du har lyckats göra pengar på att sälja katalysatorer hittills, behöver du denna registrering och skattenummer för att använda din lilla bärgningsföretag lagligt. Du har organiserat leverantörerna, de köpare, och redan har gjort pengar med dina ansträngningar. Fortsätter att växa och finna att omvandlarna var bara en liten del av framtida framgångar i skrotet, bärgning, och återvinningsbart material industrin använder dessa tips som guide.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/111988.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.