Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur att rengöra aluminium fälgar på en husbil

aluminiumhjul är lättare, shiner och liknande krom hjul. Och som med kromade fälgar, kan damm, smuts, tjära och väg skräp samlas snabbt på aluminiumfälgar. Om du inte rengör din husbil s aluminiumfälgar på en regelbunden basis, kan skräp fläckar på metallen och få den att oxidera. Du behöver inte en speciell rengöringsmedel för att hålla hjulen ser ut som nya, men du behöver för att polera aluminium efter rengöring. Aluminium polish är tillgänglig från fordonsindustrin leverans butiker, samt detaljhandel och online-butiker. Saker du behöver
Vattenslang med spruta
Automotive tvål med bugg och tjära Remover Review Bucket
4 mjuka trasor bomull eller trasor
Latexhandskar
Aluminium polish
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
Tvättmaskin
1

Park din husbil på en skuggig plats, borta från direkt solljus. Rikta din fordonets hjul så att de pekar framåt, och inte i vinkel. Spraya hjulen noggrant med vatten för att väta aluminium och avlägsna eventuellt löst damm och smuts.
2

Häll en kopp fordonsindustrin tvål i en hink och fylla skopan med vatten. Rör om tvållösning med en mjuk bomullstrasa eller trasa. Använd latexhandskar för att hålla händerna torra och rena. Bomull dukar och trasor absorberar vatten bättre, utan att lämna vatten fläckar.
3

Applicera tvålen lösning på ett av hjulen, och skrubba aluminium noggrant för att avlägsna caked-på skräp och eventuella tjära som kan vara närvarande på hjulet. Rengör endast ett hjul i taget för att hålla lösningen torkar på hjulen du inte städning.
4

Spray hjulet med vatten för att skölja bort skräp och tvållösning. Upprepa steg 3 och 4 om skräp är fortfarande närvarande på aluminiumfälg.
5

Upprepa steg 3 och 4 för nästa hjulet, tills alla hjulen är rena. Använd en ny, mjuk trasa eller trasa om det du använder blir extremt smutsig. Om din husbil innehåller dubbla däck på sin bakre ände, gör de inre däcken inte innehåller aluminium fälgar, så du behöver inte rengöra dem.
6

Torka hjulen med en ren, mjuk bomullsduk eller trasa. Addera Polering
7

Applicera 1 msk. av aluminium polish till en mjuk bomullstrasa, trasa eller applikatorn som följde med polish, om en applikator är tillgänglig.
8

Applicera polish för aluminium, ett hjul i taget, med hjälp av en cirkelrörelse. Vik tyget eller trasa i hälften, eller vrid applikatorn över och fortsätt att torka av aluminium tills polish blir svart.
9

Torka svarta bort skräpet med en mikrofiberduk. Upprepa steg 1 och 2 tills aluminium är blanka.
10

Upprepa steg 1 och 2 för nästa hjulet, tills alla hjulen är polerade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111855.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.