Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur Dra en dörrmotorn Hem

Husbilar är lämpliga maskiner för att resa eller gå på semester och ändå få allt du behöver med dig. Men om du har problem med dina dörrar, då det kan leda till några större problem, särskilt om du planerar att köra någonstans med dörrar som inte stängs hela vägen. Lyckligtvis, om du har en skruvmejsel, ver eller en borrskruvdragare, någon extra hårdvara, och om nödvändigt, vissa läger skum du kan strama upp din dörr på husbilen utan alltför mycket tid och stress. Saker du behöver
skruvmejsel eller borrskruvdragare Skruvar
icke-expanderande skum
SPACKEL
täta och täta pistol
Måttband
Visa fler instruktioner

1

Kontrollera gångjärnen på dörren för att vara säker på att de är ordentligt åtskruvad. Om din dörr är lös eller slapp, kan det bero på gångjärnen har börjat sag. Skärpning av maskinvaran kan ibland åtgärda eventuella brister eller problem på egen hand. Men om du inte kan dra åt hårdvaran eller finns kvar luckor, måste du vidta ytterligare åtgärder.
2

Ta bort luckan och gångjärnen för att undersöka ramen och trimma för dörren. Om trim är lös och slapp, ta sedan bort den och skrapa ur den gamla täta med en spackel och ersätta den med färsk täta. Sätt trim tillbaka över den färska täta och se om det klarnar upp det slapp problemet.
3

Undersök slutblecket och sprint som håller dörren stängd. Om spärren bär ut, eller om det är lös, då det kan tillåta dörren att falla öppen. Dra upp all hårdvara som håller plattan på plats och stänga dörren för att se om det förbättrar. Om inte, titta på dörren nära för att se till att mekanismen fungerar. Om inte, justera bulten längd och höjd genom att flytta bulten läge på dörren tills den fångar spärren och håller lättare. Öppna och stänga dörren flera gånger för att kolla.
4

Put icke-expanderande skum mellan täta och trim. Om det finns en lucka som är för stor för färsk täta att fylla, sätta ett blad av skum mellan listen och ramen. Mät bredden på skummet och skär den att passa gapet. Skummet kommer att fylla de luckor och göra en snävare passning, hålla dörren stängs fastare. Se till att din skummet inte expandera oce härdat, och det är resistent mot vatten, värme och de elementen så att det kommer att hålla sin form för att behålla dörrens täthet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111846.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.