Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur hittar man den totalvikt på en Trailer

Den totalvikt, eller totalvikt, är den totala vikten av ditt släp plus vikten av sin last. Den totalvikt är ett kritiskt antal för att säkerställa att du drar en släpvagn med ditt fordon på ett säkert sätt. Varje fordon har en viss dragkapacitet. För en liten bil, är kapaciteten mycket låg, medan stora lastbilar kan säkert dra tusentals pounds. Innan du lägger en släpvagn till din bil, måste du bestämma vagnens totalvikt. Saker du behöver
Trailer bruksanvisning
Badrumsvåg
Visa fler instruktioner
1

fastställa vikten av den tomma trailern först. I de flesta fall, om du har en fabrikstillverkad trailer kommer bruttovikt av tomt släp vara noterade på en klistermärke som fästs på vagnen ram. Om du inte hittar klistermärke, finns i handboken som följer med vagnen. Om det inte finns någon bruksanvisning, kan du väga den tomma vagnen på en kommersiell lastbil skala.
2

Bestäm vikten på din lilla last genom att lägga upp individuella vikterna för varje post som går på släpvagnen. Väg dessa objekt på en badrumsvåg innan du lägger dem på en släpvagn. Har en annan person att hjälpa dig, så att processen kommer att gå snabbare. Om du drar något större, som en motorcykel, kommer fordonets vikt på cykeln listas i sin bruksanvisning.
3

Lägg vikten på din last plus vikten av den tomma släpvagn för att bestämma totalvikt på din laddade trailer.
4

Bestäm vikten av en stor belastning släpvagn med en kommersiell lastbil skala. Dra upp din bil så att endast släpvagnens hjul sitter på skalan. Du behöver inte ta bort tungan från dragkroken på bilen. Detta kommer att ge dig en nära approximation till den totala vikten av din släpvagn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111832.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.