Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Husbilar >> Content

Hur man installerar Electric Atwood Camper Jacks

Camper uttag installeras på lastbil campare. De är konstruerade för att lyfta och sänka sommarlägret för lastning och lossning på campingplatser. Camper domkrafter används också för att stabilisera bilen vid campingen. Campare är installerade på lastbilsflak och kan vara svårt att få in och ut ur, eftersom de är högt från marken. En husbil jack kan husbilen sänkas för att underlätta inresa. Atwood elektroniska husbil domkrafter lyfta och sänka husbil med fjärrkontrollen. De har ungefär två minuters lasta eller lossa tid. Saker du behöver
3/8-by-1 tums årskurs 5 bultar
3/8-tums planbrickor
Electric skruvmejsel
Måttband
Wrench nötter
Wire

Visa fler instruktioner
1

Placera de platta och formade eller böjda bitar av husbilen jack hörna fäste ihop. Montera ihop dem med 3/8-by-1 tums klass 5 skruvar, platta brickor och medföljande hållare bult så att bultarna sträcker sig från den formade detaljen genom platt bit.
2

Placera konsolerna på sommarlägret hörnen så att uttaget ska vara vinkelrät mot marken när husbil är nivån. Placera nedre konsolerna 12 inches under den huvudsakliga hörnsockel. Kör 1/4-tums skruvarna genom de slitsade skruvhålen på hörnsockel och lägre konsoler med elektrisk skruvmejsel i sommarlägret ram. Placera skruvarna i mitten av spåren.
3

Placera kontakterna på 3/8-by-1 tum långa årskurs 5 sexkantsbultar som nu sticker ut i hörnet parentes. Placera domkraften så att domkraften handtaget kommer att klara alla hinder när det vevas. Slip levereras plana brickor och låsmuttrar på änden av bultarna. Dra åt muttern tills den låses på plats.
4

Hitta de elektriska kärl på framsidan och baksidan av husbil. Det bör vara 4-tråd anslutningar på förarsidan och 2-tråd kontakterna på passagerarsidan. Anslut ledarna i den elektriska jacken till deras motsvarande elektriskt vägguttag, vrid trådändarna tillsammans. Placera en tråd mutter på dem och dra åt den för att säkra dem tillsammans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/motorhomes/111829.html

Previous:
Next:

Husbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.