Hur man gör Smoke Växlar på LB7s

Den Duramax LB7 är en dieselmotor som tillverkades från 2001 till 2004. Denna motor vanligen installeras i stora lastbilar som Chevy Silverado HD och GMC Sierra HD och är fortfarande i omlopp från och med 2011. En rök switch används för att lura Motorgivare in spilla mer bränsle, vilket resulterar i ett stort moln av rök tvingas ut ur avgasröret. En rök switch kan göras för LB7 motorer med lite svårigheter. Saker du behöver
Drill
Vippströmställare rumpa
Komponentanslutningarna
Wire strippor /knivar
Eltejp
Quick-fästmassa
Visa fler instruktioner

1

Välj en plats i fordonet för att installera strömbrytaren. Detta är i allmänhet upp till personlig preferens, men typiskt, under ratten på instrumentbrädan eller något tillgängligt område med montering utrymme är perfekt.
2

Strip 1 centimeter av isoleringen från vippbrytare tråd s ledare med tråd strippor. Sätt en platt komponent kontakten på slutet av varje tråd och komprimera dem med en tång.
3

Borra ett hål i instrumentbrädan för vippbrytare. Kör vippströmbrytare ledningarna genom hålet. Tejpa omkopplaren på plats tillfälligt.
4

Leta runt genomföringen under instrumentbrädan i högra hörnet. Denna genomföring leder in i motorn. Borra ett litet hål i mitten av genomföringen. Kör vippströmbrytare ledningarna genom hålet och in i motorrummet. Öppna huven. Koppla anslutningarna truckbatteri.
5

Lokalisera sensorn motorn kartan med bilens instruktionsbok. Som LB7 motorer installerades på flera lastbilsmodeller, kommer detta steg varierar. Använd den manuella s kopplingsschema att berätta vilken tråd löper kartan signalen.
6

Koppla bort kartan sensorn. Skala 1 centimeter av isoleringen bort av kartan sensorledningen. Kör tråden från vippströmbrytare på kartan sensor tråd. Anslut den andra kabeln från vippbrytare till någon av de återstående trådarna på kartan sensorn.
7

Säkra alla de avskalade anslutningar med eltejp. Anslut batteriet. Starta fordonet. Rev upp motorn och vänd vippbrytare att testa. Svart rök kommer att tvinga ut ur avgasröret när omkopplaren är vänt. Ta bort tejpen från vippan. Applicera snabbhärdande lim runt det borrade hålet. Håll vippströmbrytare på limmet tills det härdar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/diesel-cars/105236.html

Previous:
Next:

dieselbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.