Så här kontrollerar Motor Oil i en Cheva 350

Sedan 1968 har Chevy 350 motor varit den mest populära Chevy motor som någonsin tillverkats och har placerats i olika modeller av Chevy bilar och lastbilar, över åren, däribland Chevrolet Camaro . Kontroll av oljan på en Chevy 350 motor är en kritisk del av motorns underhåll och är en indikator på potentiella oljeläckage. Medan din check olja ljus hjälper dig att avgöra om du har låg olja eller lågt oljetryck, manuellt kontrollera oljestickan är också nödvändigt. Saker du behöver equipment shop trasor
Visa fler instruktioner
1

Park din Chevy fordon på en plan yta på din uppfart eller på gatan.

2

Starta din Chevy bil och låt den gå i 15 minuter om det inte har precis körts, i vilket fall du kan kolla oljan direkt. Detta kommer att säkerställa att oljan är varm och cirkuleras helt genom motorblocket.
3

Stäng av fordonet och dra Huvlås. Denna spak är vanligtvis hittas på förarsidan under instrumentpanelen och rattstången..
4

Flytta till fordonets front och släpp huvfäste placerad under huven
5

Öppna huven fullt, backa upp den med huven stötta placerad på fordonets ram, beroende på modell av Chevy.
6

Lokalisera oljestickan, identifierad genom sin öglehandtag. Kontrollera bilens servicemanual om du inte är säker på sin plats.
7

Loop fingret genom oljestickan handtag och dra det gratis.
8

Torka av oljestickan axel ren med en trasa och sätt tillbaka den i skidan, dra ut det en gång till.
9

Inspektera oljestickan oljan fylla linjer inristade i oljestickan axeln. Oljenivån ska ligga på "X" på mätstickan axeln. Om oljenivån ligger över "X"-märket, sedan dränera överflödig olja från Chevy 350, om oljenivån är under "X"-märket, måste du lägga till mer olja till din Chevy
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/132443.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.