Internationella Lubrication Standards

Internationella smörjning standarder var utformade för att specificera de minimikrav på energiprestanda för kemiska och fysikaliska egenskaper motoroljor . Fordonstillverkare hjälpte till att fastställa normer för motoroljor har konstaterats vara nödvändigt för optimal utrustning prestanda och livslängd . Testa
tillverkare

fordon som använder vägledningen från Internationella Lubricant Standardization Godkännande kommitté ( ILSAC ) måste utföra en rad tester på en viss typ av motorolja för att mäta dess prestanda . Motor sekvens och flottan test används för att utföra typkontroll . Dessa tester utvärderar variabler såsom viskositet , slitage och korrosion av olje-och motordelar .
Normer

Varje ny motorolja avsedd för motorfordon bruk måste genomgå testning mot etablerade standarder motorolja. Testning säkerställer kundernas fordonsdelar inte skadas eller förstöras av någon ny typ av olja . Utvärdera effektiviteten av nya motorfordon oljeprodukter sker genom flotta - och motor - baserade tester .
Organisatoriska ansvaret

tillverkare som producerar motorolja och bil tillverkare som rekommenderar dem för deras fordon ska se till att oljan är i stånd att uppfylla fastställda normer . Enligt ILSAC , säkerställer den operativa livslängden för en konsuments bil är en viktig del av tillverkarens ansvar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/oil-changes/133196.html

Previous:
Next:

olja Förändringar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.