Hur kan vi minska den Leak Frekvens av Oil & Gas

Olja och gas läckor är dyra på grund av att ersätta förlorad olja och bränsle, men läcker också orsaka långvariga kostsamma skador på ditt fordon. Tyvärr, alla fordon klarar av problem med läckage, men vissa bilar är mer benägna än andra. Frekvent övervakning och underhåll kan minska läckage frekvensen av olja och gas om du hanterar repareras olje-och bränslesystem eller helt enkelt förhindra läckor i nya och äldre bilar. Saker du behöver
Fordon
Vehicle underhåll bok
Loggbok
Pencil
Visa fler instruktioner
1 Kontroll av oljan hjälper till att avgöra hur ofta läckorna inträffar.

Använd oljor och bränslen som rekommenderas för ditt märke och modell av bil. Oljor och bränslen oförenliga med ditt märke och modell kan orsaka och öka läcka frekvens.
2

utföra rutinunderhåll för att minska eventuella oljeläckor och läcka frekvens var 3000 miles. Dagligt slitage på fordon lossar lederna, smutsiga filter, tunnar ut tätningar och träskor ventiler. Rutinmässigt underhåll ersätter slitna delar och inspekterar för potentiella läckande problem.
3 En rent rinnande bränslesystemet ökar bränsleeffektiviteten.

utföra rutinunderhåll för att minska frekvensen av gasläckor var 30.000 miles. Tanklocket, tändstift och packningar är potentiella platser att förlora bränsle. Kontrollera bränsletrycket också är korrekt inställd för att förhindra att bränsle läcker ut genom membranet.
4

Kontrollera bilen för eventuella läcker ofta mellan underhåll kontroller. Parkering på en ren kartong yta natten kan hjälpa till att identifiera potentiella läckor.
5

Byt filter vid behov. Renare andning fordon tillåter bilen att bränna olja och vätskor med maximal effektivitet. Smutsiga filter orsakar oren förbränning som resulterar i vätskor byggas upp kring fogar och ventiler och orsakar läckage.
6

Kontrollera slangar, remmar och ventiler ofta. Bälten som passar felaktigt orsaka en rad problem som ökar nuvarande läckor eller orsaka nya läckor ska börja. Korrekt ventiler är rena, följsam och passar därför till bilens föredragna specifikationer.
7

Använd olja och tillsatser i bränslet, t.ex. stabilisatorer och rengöringsmedel enligt tillverkarens anvisningar. Även om dessa medel inte hjälper att minska läckage och nyttjar dem efter ökningar deras resultat på att minska läckage.
8

föra loggbok som beskriver viktig information såsom underhåll tune-ups, oljebyten, bränsle fyllning och reparationer. En loggbok kommer också att hjälpa dig att avgöra vilket märke av vätskor fungerar bäst för din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132100.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.