Batteriladdare för fordon som sitter mycket

Batterier är inte bara inerta klumpar som sitter där och gör ingenting när du inte använder dem, det innerscape den genomsnittliga bilbatteri är ständigt i förändring, laddning, urladdning och förändras situationen kräver. Över tiden - till ett belopp av cirka 1 procent förlust en dag - batteriet kommer att förlora hela eller större delen av sin laddning. Inom fyra till sex månader, kan du titta på ett batteri som aldrig kommer åter ge tillräckligt strömstyrka till vev bilen. Batteri Grunderna

batterier arbete genom att överföra kraften som finns i en elektrolyt eller syra mellan två uppsättningar av tallrikar. Tänk på detta kraftöverföring som ett slags "gnista" som du inte kan se, och en hög spänning gnista kommer att omfatta sträckor lättare än en låg-spänning gnista. När spänningen i ett batteri sjunker under en viss punkt, plattorna som överföringen att makten måste arbeta hårdare för att överföra energi. Med tiden kommer det extraarbete äta bort på plattorna och permanent skada batteriet. Addera Batteriladdare

flesta standard batteriladdare, även de med en 2-amp "underhållsladdning" inställning, inte är lämpade för uppgiften att hålla ett batteri med optimal spänning. Den främsta anledningen är att de flesta batterier inte självurladdning inom en tiondel av den makt som en rännil laddare ger, så småningom sippra laddare kommer överladda batteriet. Modern mikroprocessorstyrd laddare, dock kan känna batterispänning och vet när du ska stänga av för att undvika överladdning. Sådan laddare tjänar syftet för långtidsförvaring.
Batteri Anbud

Batteri anbud finns i huvudsak bara små batteriladdare som utformats speciellt för att hålla ett förvarat batteri laddat , och några datorstyrda laddare har även en "batteri anbud"-läge som härmar vad dedikerade enheter gör. Batteri anbud skiljer sig från vanliga laddare i att de kan leverera en laddning mäts i milliampere stället för fullständiga ampere, vilket bara kompenserar batteriets självurladdning utan att någonsin överladdning det. Den enda riktiga nackdelen med ett batteri anbud är att det kräver en kraftkälla, som kanske eller kanske inte är tillgängliga där du parkerade bilen.
Solar Anbud

Solar batteri anbud plocka upp där standardiserade anbud lämnar av, och de är börjar få fotfäste på marknaden som ett prisvärt alternativ till plug-in laddare. Solar laddare var, på en gång, extremt kostsamt att producera och sälja, men av tunn film solceller används idag har fört ned kostnaden nog att de kostar nästan samma som en konkurrenskraftig plug-in. Den sol laddare främsta fördelen är att det kommer att fungera överallt där det finns solljus, vilket innebär att du inte behöver köra en 300-fots förlängningssladd från ditt hus till bakgården var du har parkerat ditt projekt bil.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131990.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.