Hur man håller Cats Off av ditt fordon

Du tillbringade timmar tvätt och vaxning din nya bil, bara för att vakna upp till en uppsjö av kitty fotspår och färska repor över hela fordonet. Eftersom din stadsdel är full av vandrande kattdjur, är en del kreativitet som krävs för att hålla bilens lack fri från skador. Avskräcka katter från clambering hela din resa kan ta några smarta tänkande, men en glänsande, repfri ride gör upp för besväret. Saker du behöver
Ultrasonic sällskapsdjur avskräckande
remsor Vinyl fordon
Liquid katt motbjudande
Motion-aktiverade sprinkler
bil täcka
Visa fler instruktioner
1

Förvara bilen i ett garage. Att hålla bilen i garaget inte bara eliminerar risken för fula katt repor, det minskar också risken för buggar och fågelspillning.
2

Bifoga ett ultraljud husdjur Resistance till taket på bilen med vinyl fordon remsor. Dessa vinyl remsor används ofta för att göra klistermärken och etiketter för fordon, och kommer inte att skada din lack. Placera repellent på taket, håller den på plats med en vinyl remsa längs framsidan och baksidan av enheten. Tryck ändarna av bandet ordentligt mot taket, gnugga fingrarna fram och tillbaka för att skapa en solid tätning.
3

sprutvätska katten myggmedel på marken runt fordonet. Dessa insektsmedel görs med starkt doftande ingredienser de flesta katter finner stötande, och de kommer att hitta en annan plats att sitta. Sprayen ska appliceras en gång i veckan, och efter varje regn storm för bästa resultat.
4

Inrätta en omkrets av rörelse-aktiverade sprinkler runt bilen. De flesta katter föraktar få besprutas med vatten, och en snabb viskning från sprinklern när de går förbi är tillräckligt för att avskräcka de flesta irriterande kattdjur.
5

Täck bilen med en tung bil täcka. Leta efter ett lock med en vadderad undersida och en slick utsida till pad din bil i händelse av en herrelös katt gör det genom dina andra försvar. En slick utsida orsakar katter som är envis nog att klättra på bilen att glida rätt ut, spara färg.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131963.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.