Felsökning av en elektromotorisk HPX

Den HPX är ett fördelarlöst tändsystem för bilar, tillverkade av Electromotive. Ett fördelarlöst tändsystem behöver inte oroa sig för att underhålla och byta distributör mössor och besvärliga vakuum-relaterade problem timing. Elektromotorisk grundades på 1980-talet, som specialiserat sig på avancerad tändning teknik. Baserat i Manassas, Virginia, har företaget patenterat över fyra miljoner system tändningslåset. Regelbunden skötsel och inspektion av ett HPX-system kan hjälpa till att optimera dess fortsatta utveckling. Saker du behöver
Mjuk tråd Vatten borste Mössor och bakpulver lösning
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera motorns varvtal om den vevar men startar inte eller brand. Se till att motorn arbetar över 100 RPM. Enheten kommer inte att avfyras spolarna om RPM är mindre än 100 RPM.
2

Kontrollera batteriet för skador eller korrosion om motorn startar, men misständningar eller dör vid ett högt varvtal. Byt ut ett skadat batteri. Korrosion visas som en gråvit fluffig substans runt terminalerna. Scrub de korroderade områden med en mjuk stålborste med användning av en vatten och bakpulver lösning. Skölj det behandlade området med vatten.
3

Kontrollera skruvarna ner spolarna är säkert om motorn startar, men misständningar eller dör vid en hög RPM. Om skruvarna som håller spolarna till bottenplattan är lös, dra åt dem med hjälp av en skruvmejsel. Byt ut skruvarna om det finns tecken på korrosion.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131926.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.