Vad är böjningen?

Mest varje bil, oavsett om det är en manuell eller automatisk växellåda, har en serpentin bälte, som också kan kallas en generator rem. Den Serpentine belt förvandlar bilens generator, omvandla bensin till elektrisk energi som används för att driva motorn. Med tiden kan din Serpentine belt uppleva olika problem och kan även behöva bytas ut. Korrekt böjningen, en mekaniker term för spänning, är nödvändig för korrekt Serpentine belt funktionalitet. Vad är en serpentin bälte?

En serpentin bälte är ett långt bälte, finns i de flesta alla bilmotorer, som är ansluten till många olika enheter och tjänar flera syften. Servostyrning pumpar, luftkonditionering, och generatorer, bland annat motor tillbehör, är anslutna med Serpentine belt. I tillverkade motorer före 1980, kan 03:57 bälten ha krävts för att göra alla de saker dagens serpentin bälten uppnå. Serpentine bälten är mycket pålitlig, kan en vanlig rem pågå upp till 150.000 miles utan att behöva underhåll.
Serpentine belt inspektion

Den mest märkbara tecken på en serpentin bälte i behov av underhåll högljudda skrikande. Om ett högt skrikande kommer från under den främre huven på din bil, är det troligt att den Serpentine belt måste anpassas eller eventuellt ersättas. Även om ingen skrikande inträffar, bör du kontrollera din serpentin bälte en gång i halvåret. Leta efter tårar eller skrubbsår eftersom de anger att den serpentin drivremmen gnugga en remskiva fläns eller bult som den kör sin kurs. Detta kan förhindra att behöva förtid ersätta en serpentin bälte.
Vad är böjningen?

Remnedböjning är inget annat än den tekniska benämningen för remspänning. Serpentine bälten måste ha tillräckligt med spänning för att driva alla motordelar men inte för mycket eftersom det kan orsaka bältet att bryta. Med andra ord, för en serpentin bälte att köra på sin optimala nivå av effektivitet, måste det vara i rätt spänning. De flesta bilar som har serpentin bälten skryta inbyggda bältessträckare. Dessa spännare säkerställer rätt mängd av spänning, och därmed optimal prestanda. Addera Remnedböjning maintanence
p Om du inte har en inbyggd bältessträckare eller om spännaren misslyckas, är en ny remspännare behövs eller du måste reglera serpentin böjning av handen. Justering serpentin remspänning för hand kan vara lätt, men först bör du kolla bilens instruktionsbok för märke och modell bälte specifikationer. Om Serpentine belt måste ersättas helt, kan de flesta duktiga hobbyister byta remmen själv, mekanik även erbjuda tjänster Rembyte Addera
. .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131925.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.