Hur gör jag Kassera frostskyddsmedel i Massachusetts?

Efter att kylarvätska från ett fordon, kan detta används produkten innehålla små mängder av koppar, bly och zink, enligt Massachusetts Department of Environmental Protection (MassDEP). På grund av de kemikalier i frostskyddsmedel, måste du kassera det på rätt sätt för att säkerställa att det inte kommer in grundvatten. Staten Massachusetts har strängare lagar på plats för frysskydd förfogande än den federala regeringen. Omhändertagande av frostskyddsmedel i Massachusetts beror på mängden av frostskyddsmedel avfall du genererar i en månad. Saker du behöver
plast eller metall tätning container
Märkpenna
Visa fler instruktioner
1

Etablera din generator status som ett företag, enligt staten Massachusetts. Enligt MassDEP, företag som genererar mindre än ca 27 liter farligt avfall (totalt) varje månad räknas som en mycket liten mängd Generator (VSQG). Företag som genererar mellan 27 och 270 liter farligt avfall varje månad räknas som en liten mängd Generator (SQG). Företag som genererar mer än 270 liter farligt avfall varje månad räknas som en stor mängd Generator (LQC).
2

Registrera din generator status med MassDEP genom att fylla i en anmälningsblankett. Ladda ner en kopia av formuläret från MassDEP hemsida eller ring (617) 292-5858 för att få en kopia av formuläret. Du kommer att få ett identifieringsnummer som använder ditt telefonnummer. Maila den ifyllda blanketten tillbaka till MassDEP.
3

Samla används frostskyddsmedel i ett plast-eller metallbehållare med en tät förslutning. Blanda inte avfall frostskyddsmedel med andra kemikalier eller vätskor.
4

Märk behållaren tydligt med "Waste Antifreeze" och "farligt avfall."
5

Store den används frostskyddsmedel i förseglade och märkta behållare i en inomhus område bort från cement golvbrunnar eller andra områden där läckande frostskyddsmedel kan sippra in i marken. En VSQG generator kan lagra upp till 165 gal. obestämd tid. En SQG generator kan lagra upp till £ 13.227. av totalt farligt avfall under jord och £ 4409. av totalt farligt avfall lagring ovan jord. LQG generatorer inte har begränsningar lagringskvantitet.
6

Transportera använda frostskyddsmedel i förseglade och märkta behållare, enligt din generator status. VSQG generatorer kan själv transportera upp till 55 gal. av frostskyddsmedel på en gång i en förseglad märkt behållare. Egen transport frostskyddsmedel till en gemenskap återvinningscentral, en bensinstation eller ett reningsverk. Ta frostskyddsmedel till en årlig eller halvårsvis farligt avfall webbplats också. Ring i förväg för att se till att anläggningen kommer att acceptera din frostskyddsmedel. Många företag kommer att acceptera små mängder används frostskyddsmedel. SQG och LQG generatorer måste transportera sin frostskyddsmedel avfall inom 180 dagar (SQG) eller 90 dagar (LQG).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131829.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.