Seafoam Instruktioner

Sea Foam används för många ändamål på bilar. Den kan fungera som en renare, smörjapparat och kan styra fukt i vissa områden i motorn. Den kan användas på de flesta konventionella motorer, inklusive diesel och marina motorer. Enligt tillverkaren, ökar Sea Foam bränsleeffektivitet, fungerar som ett bränsle stabilisator för lagring, ökar motorns effektivitet och hjälper till att hålla motordelar rena. Saker du behöver
Sea Foam
Bensin
Motorolja (per fordon krav)
Visa fler instruktioner
rengöring och smörjning Bränslesystem
1

Kör till önskad gas station, om du inte har en tillräcklig energikälla till hands. Se till att du föra Sea Foam med dig.
2

Stäng av motorn helt, och börja tanka bilen. Om inte din bensintank är nästan helt tomt, notera storleken på din bensintank, eller hur mycket bränsle du fyller. Addera 3

När du är klar bränslepåfyllning, byt ut slangen. Med tanklocket fortfarande utanför, börja lägga Sea Foam. För mycket Sea Foam, men kan vara dåligt för din bil. Du bör endast lägga till 1 oz. av Sea Foam per gallon gas i din tank. Om du har en 13-liters tank som du just har fyllt, tillsätt 13 oz. av Sea Foam. Om du har bara fyllt samma tank halvvägs, bara lägga 6,5 ​​oz. av Sea Foam. Addera Rengöring och Underhåll Oljesystem
4

Har din olja förändrats. Om du inte vill göra detta själv, har en butik göra det åt dig. För bästa resultat, samt för övervakning, är det bäst att ha färsk olja rinner genom motorn. Om en butik gör jobbet åt dig, se till att fråga hur mycket olja sattes i motorn.
5

Stäng av motorn och öppna huven på din bil om den inte redan är. Leta upp din olja tanklock och ta bort den. Vid många motorer, är detta lock ligger på en av ventilen omfattar, och är märkt med ett oljetråg på den.
6

Lägg 1 1/2 oz. av Sea Foam för varje liter olja i bilen. Sätt olja tillbaka locket på och stäng huven. The Sea Foam börjar rensa bort lack samt bidra till att upprätthålla dina bränslespridare.
7

Kontrollera din olja med jämna mellanrum. Eftersom Sea Foam agerar för att ta bort lack och avlagringar kol, kan oljan bli smutsig snabbare och kräver byte snabbare än normalt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131745.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.