Hur jag Ange Stöld koden på en Mazda bilstereo?

Mazda fabriksinstallerade stereoapparater är utrustade med ett elektroniskt stöldskydd funktionen. Huvudenheten kräver en fyrsiffrig kod när stereon är installerad eller återigen kontakt med batteriet. Koden för din Mazda stereo finns i återförsäljarens-förutsatt fabriken bruksanvisning. Om du inte har manualen men kom ihåg eller har spelat in koden på annat håll, kan du ange koden för att låsa upp stöldskydd läget. Var försiktig - tre felaktiga inmatningar kommer att kräva att du ska ta bilen till generalagenten för att få koden återställs. Instruktioner
1

Tryck på "SCAN" och "Auto" knapparna på höger sida av stereo ansikte samtidigt tills fyra streck (eller staplar) visas på displayen.
2

Tryck på knappen "1" bland de förinställda knapparna nedanför skärmen så många gånger som behövs för att mata in den första siffran i den anti-stöld-kod. Till exempel, om den första siffran är "5", tryck på "1" fem gånger.
3

Tryck på "2" det antal gånger som behövs för att ange värdet på den andra siffran i koden. För numret "3," tryck på "2" knappen tre gånger.
4

Fortsätt med förinställda knappar "3" och "4" för den tredje och fjärde siffran tills alla fyra siffror för koden har matats in.
5

Tryck och håll "SCAN" och "Auto"-knapparna i minst två sekunder. Ordet "CODE" visas på displayen för att markera att enheten har accepterat koden och drift av stereon är möjligt. Om "Err" visas i teckenfönstret, påbörja processen över. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126907.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.