Hur Programtangenter självantändning för en Dodge Caravan

En av de mest populära minibussar i USA, var Dodge Caravan infördes 1983 och har sålt över 12 miljoner modeller över hela världen i 2010. Vagnen är bland föregångarna i minivan teknik och har ett antal Dodge främsta tekniska utvecklingen. En av funktionerna på Caravan är den automatiska tändningen, vilket tillåter ägarna att starta bilen på avstånd från upp till ett par hundra meter bort. Denna nyckel kan användarna också pop stammen och styra låsen, och kan lätt programmeras hemma om en avlägsen behöver ersättas. Instruktioner
1

Klättra in i förarsätet på din Dodge Caravan och stäng dörren. Ha din bilnyckel och auto tändningsnyckeln i handen och vara säker på att alla dörrar och bagageluckan är stängda.
2

Sätt din bil nyckeln i tändningslåset och vrid den till "Kör" vilket är ett klick ifrån att starta bilen.
3

Håll Lås-knappen på auto tändningsnyckeln och tryck Panik knapp på din fjärrkontroll. Släpp båda samtidigt efter att hålla i fem sekunder. Vänta en klämta att ange programmeringssekvensen har börjat.
4

Tryck och släpp låset och knapparna Lås på fjärrkontrollen samtidigt. Tryck på en av knapparna själva efter frigivningen och vänta på en annan ringklockan att ljuda.
5

Upprepa steg 4 med eventuella ytterligare startnycklar som måste programmeras.
6

Vrid bilnyckeln i tändningslåset till läge "Av" för att avsluta programmeringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126097.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.