Hur en Holley Carb Works

Den huvudsakliga mätsystem i en Holley förgasare är avsedd att förse en mager bränsleblandning - det vill säga en blandning som har ett lågt förhållande mellan bränsle och luft - till motorns cylindrar med en hastighet på 35 miles - per timme (MPH ) eller högre. Undertryck eller vakuum i motorn drar luft /bränsleblandningen genom förträngda rör , sk venturi , i grenröret . Idle System

tomgång system tillför luft /bränsleblandningen att köra motorn på tomgång eller låg hastighet . Några av bränslet kommer in i förgasaren genom stora doseringsmunstycke tappas av till en inaktiv väl , där det blandas med luft .
Accelerator Pump

Holley förgasare sysselsätter en accelerator pump , som består av ett membran , kam och munstycke , för att säkerställa en smidig övergång mellan tomgång och körhastighet . När gasspjället är öppet , sprutar pumpen en uppmätt mängd bränsle in i gasreglaget hålen .
Ström Anrikning

En makt anrikning system som drivs av motorn vakuum och ventiler makt , förser motorn med extra bränsle vid hög hastighet . Ett urval av makt ventiler , rankad av det tryck som krävs för att stänga dem , finns kommersiellt tillgängliga .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131649.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.