Återställa Fuel Lubricant

Bränslet du lägger till i din bil innehåller en viss mängd smörjolja för att hålla dina spridare i trim. I mitten av 1990-talet, blev lågsvavligt bränsle i valet på bensinstationer runt om i landet. Vissa tror att lågsvavligt bränsle innehåller mindre smörjmedel, och därför inte skyddar ditt insprutningssystemet så bra som det borde. När insprutningssystemet inte ordentligt smord, kan det resultera i dålig prestanda och dålig gas körsträcka. Det finns flera alternativ för tillsatser bränsle smörjmedel tillgängliga för diesel och bensinmotorer genom bensinstationer och bildelar butiker. Komma ihåg att inkludera dessa tillsatser kan göra stor skillnad i livet på din insprutningspump och spridare. Saker du behöver
Bränsle tillsats
Funnel
liten anteckningsbok
Pencil
Visa fler instruktioner
1

Fyll bilens bensintank med bensin eller diesel som vanligt. De flesta bränsle tillsatser kräver att du lägger produkten till en full tank. Var noga med att läsa instruktionerna på flaskan innan, men eftersom det finns ett fåtal produkter som uppmuntrar dig att lägga till tillsatsen till en tom bensintank och sedan tanka med bensin eller diesel.
2

Insert en tratt in i bilens bränsletank.
3

Häll tillsatsen genom tratten till bilens bränsletank. Mest bränsleeffektiva tillsatsprodukter fungerar bäst med 8 till 20 liter bensin. Därför kan du välja att inkludera ett bränsle smörjmedelstillsats varje gång du tanka din bil.
4

Notera datum och körsträcka när du lägger bränsle smörjmedel. Håll en liten anteckningsbok och penna i bilens handskfack, och ange alla förändringar du ser i din bils prestanda och gas körsträcka efter användning av tillsatsen. Om du har problem med din motor efter början behandlingar bränsle smörjmedel, kommer du att kunna återkalla det datumet och körsträcka på din bil när du började inklusive tillsatsmedel. Detta kan hjälpa en mekaniker diagnostisera ett motorproblem. Om du väljer att behandla din insprutningssystemet med bränsle smörjmedel gång i månaden, eller varannan tankning, notera datum och körsträcka av tillsatsen behandlingen kommer att hjälpa dig att komma ihåg när din bil är beror för annan behandling av smörjmedel.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/132004.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.