Alpine Alarm Sec-8028 Program Remote Instruktioner

The Alpine Electronics of America Företaget grundades 1978 och har producerat högpresterande mobil elektronik sedan dess. En av deras produkter är den alpina Alarm SEC-8028-system, vilket inkluderar de alpina 8428 fjärrkontroll. Fjärrkontrollen styr funktioner larmet, t.ex. när den är aktiverad, och när det är avstängt. När du har installerat larmenheten till din bil, är det dags att programmera fjärrkontrollen. Instruktioner
1

bort bilens nyckeln ur tändningslåset. Placera fordonet i "Park." Kom ut och stänga alla bilens dörrar.
2

Tryck på "TX PANIK"-knappen, som ligger i det nedre högra hörnet av 8428 fjärrkontroll, en gång, för att larma i fordonet. Addera 3

Kontrollera alla funktioner i larmet, för att säkerställa att den fungerar. Dess siren kommer att gå ut en gång, kommer fordonets parkeringsljus blinkar en gång, kommer dörrarna låses och larmets lysdiod blinkar en gång.
4

avaktivera larmet genom att trycka på "TX PANIK" knappen innan du försöker att komma in i fordonet. Kontrollen lysdiod tänds för att indikera testet pågår.
5

Leta efter sirenen att ljuda två gånger, till fordonets parkeringsljus blinkar två gånger, dörrar att låsa upp och larmets takbelysning att lysa upp. Dessa tecken tyder på att det är säkert att gå in i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131591.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.