Installation Rutiner för en Murano Rear Blade

Nissan Murano modell fordon är utrustade med bakre torkare. Den bakre torkarblad är ansvarig för att avlägsna fällning och hålla bakrutan ren och transparent. Den bakrutetorkare har sitt eget operativsystem switch inne i fordonet så att det kan köras oberoende av vindrutetorkarna. Kontrollera den bakre torkarblad regelbundet för brott och sprickor och byt den vid första tecken på skador. Byt ut den varje halvår, skadade eller inte, som ett förebyggande underhåll åtgärd. Saker du behöver
Liten platt skruvmejsel
nya torkarbladet
Visa fler instruktioner
1

Park Nissan Murano, som i nödbromsen och stänga motorn.
2

Flytta till baksidan av fordonet och luta torkarenheten bakåt från glaset tills det låses på plats.
3

Rotera torkarbladet fästet i torkarbladet armen, så att den bildar en T-form. Titta under plastklämman håller fästet torkarbladet och lokalisera den lilla runda stift. Stiftet är det som håller fästet torkarbladet på torkararmen.
4

Skjut toppen av en platt skruvmejsel under runda stift och bänd ut den ur plastklämman. Räta fästet torkarbladet så att den är i samma position som torkararmen. Dra nedåt på torkarbladet kvarstad tills plasten klipp i mitten av torkarbladet glider ut ur toppen av torkararmen.
5

Installera den nya bilagan torkarbladet genom att föra sin plastclipset in toppen av torkararmen tills det klickar, vilket innebär att den är säkrad.
6

Rotera kvarstad torkarbladet på torkararmen tills den är i T-form positionen igen. Inspektera botten av plastklämman att se till att den runda stift är låst inne i den. Om det inte är, tryck ner på klippet tills stiftet låser i spåren av klippet.
7

Return både torkarbladet kvarstad och torkararmen till sina normala positioner. Slå på bakrutetorkare switch och inspektera den nya kniven när den rör sig fram och tillbaka på fönstret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131562.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.