Anordningar för att öka Miltal Auto Fuel

Det finns flera olika typer av enheter på marknaden som lovar att öka körsträcka bil bränsle eller hjälpa till att spara på gas. De flesta gör inte och är i själva verket bedrägerier. Man måste vara mycket selektiv och försiktig när du lägger något till sin bil för att öka körsträckan. Det är därför många av produkterna har testats av US Environmental Protection Agency och flera missade fruktansvärt. Men det finns några som knappt gått och kan minimalt hjälpa till med att spara gas och öka miles per gallon i fordon. Flytande Injektorer

Flytande injektion produkter tillsätta vätska till bränslet och luftinsugningssystemet. Prova flytande spridare som Waag-insprutningssystemet. Vid testning av Enviromental Protection Agency (EPA), en mycket liten förbättring av bränsleekonomin visades, men testet visade också en ökning av avgasutsläppen. Enligt federala regler, kan installationen av denna anordning anses olaglig manipulation, beroende på om du har avgasutsläpp.
Körsätt Modifier

Denna unika modifierare varnar föraren när hon ska byta växel eller minska accelerationen för att spara på gas. Exempel på körsätt modifierare inkluderar Autotherm och Idalert. När dessa produkter testades av EPA, visade tester en mycket liten förbättring av bränsleekonomin utan en ökning av avgasutsläppen.
Tillbehör Drive Modifier

tillbehör Drive Modifiers begränsa mängden ström till specifika biltillbehör. Försök använda Morse Konstant körhastighet tillbehör, PASS Kit, och /eller PASS Mästaren Vehicle luftkonditionering. När dessa produkter testades av EPA, visade tester en mycket liten förbättring av bränsleekonomin utan en ökning av avgasutsläppen. Addera Air-Bleed Device

Syftet med denna enhet är att blöda in luft i förgasaren. Denna enhet passar oftast in i en slang, oftast den positiva linjen vevhusventilation eller Brako servo. Använd en luft-bleed enhet som FuelMax. Vid testning av Enviromental Protection Agency (EPA), en mycket liten förbättring av bränsleekonomin visades med denna produkt, men testet visade också en ökning av avgasutsläppen. Enligt federala regler, kan installationen av denna anordning anses olaglig hantering beroende på om du har avgasutsläpp.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131557.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.